nothing else matters

igår var jag hos erki med han, alex och julia.
Fast dagen började med att jag skulle till stan med kajsa, men när jag var påväg dit för att hämta henne började min bil krångla.. Så det blev dagens göra.
Åkte till folk som försökte komma på felet på den, och tillslut kom en på att det nog var nåt smuts i spridaren, eller fel på hela den.
Så kan inte åka bil till pappa på måndag som planerat, så det blir tåg istället. Även om den fungerar tyckte inte han som kommit på felet att jag skulle åka så långt med den. Så om det inte blir bättre av sig själv (som det kunde tydligen) så måste jag byta ut den. Menmen
På kvällen sen då hos erki, så var vi där först sen gick vi till nyfors, som vi verkligen inte skulle gjort! Svintråkigt, så jag tänkte att jag skulle åka hem, men då skulle vi vidare till nåt annat, så jag följde med, och missade bussen. Och det var lika tråkigt där som i nyfors, så gick vi tillbaka till erki så lagade vi fiskpinnar och mos. Sedan tog jag en taxi hem och somnade gott.
Idag har jag planerat en promenad och att packa.
Jag måste bara hitta ett par übersköna skor som inte skadar mitt skavsår på hälen ännu mera, det ser inte roligt ut just nu kan jag säga!

Men nu kanske jag ska äta frukost.
Puss

upptäckt

idag när jag satt och kollade på tv upptäckte jag att i comhem-reklamen visas en skylt från NJ Turnpike, och då blev jag glad!
Även om det kanske inte var där vi åkte, vad jag vet, så var det iallafall turnpike!
Så började jag längta tillbaka till vickan! Åh!

headache

ont i huvudet, och trött är jag och, Wheat Thins! Kom till Sverige!

ja!

har kommit på en brilliant lösning! Att tvätta kläderna, men sen kom jag på att då måste jag ju lösa det sen ändå, men jag tänker tvätta så jag slipper komma på det idag!

right now

så känner jag såhär; VART FAN SKA JAG GÖRA AV ALLT!?
Mitt rum känns redan proppfullt, och min garderob likaså.
Åh.

Hello

Hej alla! Nu ska jag försöka göra en sammanfattning av tiden hos vickan!

Fredag: Kom till huset, installerade mig lite, så åt vi på applebee's, tog en kaffe på starbucks, och åkte hem och färgade håret! Sen somnade jag gott i sängen efter att ha sovit knappt några timmar på 2 dygn.

Lördag: NYC väntade, och vi åkte ca 10 hemifrån för att ta tåget i New Brunswick till NY Pennstation. Vilket vi också gjorde, solen sken och jag kände att jag faktiskt kanske hade tagit på mig för mycket kläder! (Något som känns ovanligt nuförtiden här i Sverige..) Vi gick runt och kollade lite, sen skulle vi till Central Park, och påvägen stannade vi Magnolia Bakery och Vickan köpte en muffin och jag en cupcake, sen gick vi och satte oss i Central Park och njöt av solen!
Efter det åt vi lite mat, sen begav vi oss till Soho för lite shopping.
Där gick vi runt tills det var kväll, sedan åkte vi tillbaka för att kolla i några fler butiker.
Sen begav vi oss hem, med 9 tåget, 10 var vi framme i New Brunswick, så åkte vi till Hillsborough och köpte thaimat, och åkte hem och åt och sedan somnade vi som stockar!

Söndag: Ännu en dag i NYC, vi tog samma tåg, och gick runt lite först innan vi åkte tillbaka till Soho, åt och shoppade lite mer! Mot kvällen tog vi subwayen tillbaka och shoppade lite till!
Sedan köpte vi med oss kinamat till tåget, där vi stannade ett tag, pga gasläcka, och vi trodde att vi skulle dö! Som tur var gjorde vi inte det (vad vi vet..) och kom hem runt 10:30pm tror jag? Eller var det senare?
Vi hade iallafall spenderat ungefär 24 timmar på NY denna helg.

Måndag: Här kände vi att vi var tvungna att ta en rehab-dag! Därför låg vi inne och vilade hela dagen fram tills halv 3 när vi skulle hämta barnen, och till vår shock var det varmt och massor av sol! Så resten av soltimmarna spenderade vi ute och åt thaimaten som var kvar ifrån igår! På kvällen gjorde vi nog inget speciellt?

Tisdag: Så handlade vi lite på Shop Rite på morgonen. Sen åkte vi till Princeton, och gick runt där på campuset, så fick jag träffa tyskan och Jenny, på Panera Bread. Så gick vi runt där lite, sen skulle vi åka och hämta Tessa från skolan, och sedan tillbaka till Princeton för att lämna henne på sin lektion där. Under hennes lektion, gick vi runt och letade efter någonstans att äta, vi hade planerat sushi, men båda sushi-ställena hade lunchstängt, samtidigt? Så det blev någon laxmacka, eller vad man ska kalla det istället!
På kvällen jobbade Vickan, så då gjorde vi inget speciellt, bara var med barnen och kollade lite på Beethoven.

Onsdag: Var vi i princeton på dagen då? Jag kommer inte ihåg, annars gjorde vi inget speciellt då. Bara hämtade Tessa från skolan igen, och lämnade henne på hennes lektion, så gick jag och Vickan en promenad och satt på starbucks under tiden!
På kvällen åkte vi till Bridge Water Mall och shoppade lite!

Torsdag: Så åkte vi till Menlo Park Mall och shoppade lite mera sedan åt vi på Cheesecake factory, jätte gott! Så tog vi med oss en slice cheesecake med oss hem!
Som vi sedan åt på kvällen när vi kollade på tv, plus lite frozen yoghurt!
Kommer inte ihåg om vi gjorde något mer denna dag?

Fredag: Så handlade vi på morgonen, sen slappade vi nog resten av dagen, tror jag? Fram till kvällen, då skulle vi vara barnvakt hos tyskan, när vi kom dit var det massor av folk som var där och firade. Det var roligt att se hur dom hade sådär, där. Vickan gjorde en kommentar om att det skulle kunna vara The real housewives of New Jersey, det här, så nu kanske ni har fått en liten bild av det!
Sen åkte alla vuxna iväg, och jag och Vickan skjutsade Cole till bion. Sen lagade vi en jätte god, typ, kinamat-rätt! Sen hämtade vi Cole igen, sedan var det dags att åka hem igen.
Hemma, kollade vi på tv och åt lite goda saker!

Lördag: Denna dag hänvisar jag alla att läsa på den här länken:
http://victoriaengstrom.blogg.se/2010/march/utkast-mars-15-2010.html
Kan vara den hemskaste i mitt liv!
Jag tror t o m att jag har minnesluckor ifrån den, och den gjorde mig sjuk!


Söndag: Denna dag skulle jag åka hem, helt seg och död från dagen innan, packade jag ihop mina saker, och så fixade vi lite och åt kinamaten som var kvar från lördagens bravader innan vi åkte. Så åkte vi till Shop Rite för lite farkost, det kunde behövas! Istället för en 45 minuter lång bilresa till flygplatsen, blev det ungefär en 2½ timmar lång resa! Pga allt regn som hade fallit på lördagen.
Men sen åkte jag hem iallafall, 21 timmar, men fick iallafall lite sömn under mellanlandningen. Kunde inte sova på natten påväg dit, jag tror att jag fortfarande var så uppe i varv från de senaste dagarna att jag inte kunde slappna av!

Måndag: Runt kl 6 kom jag till Arlanda, så gick mitt tåg hem 20:30, så under tiden sysselsatte jag mig med att prata med Hannes! Hem kom jag runt 22 och somnade vid 00. Och sov nästan hela tiden till kl 14, igår tisdag.

Och igår hämtade jag bara min bil, handlade och var hemma!

Och just nu sitter jag och har ont i magen, och typ svettas ihjäl om jag anstränger mig minsta lilla, jag misstänker att det är pre-klimakteriet som spökar! Haha. Så behöver jag städa mitt rum, verkligen! Men det orkar jag ju inte såklart.

Men jag vill bara åka tillbaka och vara med Vickan, för det kan vara det bästa som finns ibland!
Och jag kan meddela alla att pretty much det vi har ätit under den här tiden är knäckebröd, frukt och thai/kinamat.

Och bilder finns på min facebook!

hej

har ingen dator, typ. sa en sammanfattning kommer nog nar jag kommer hem!
puss alla!

I'm gone

nu åker jag!

bygg nåt vackert som krossar allt

snart får jag nog träffa hannes, och jag är inte lika nervös längre, men fyfan imorse när jag vaknade, då va jag verkligen jätte nervös! Ska försöka ringa kajsa lite också, och victor, men han svarar inte på msn, så han kanske är upptagen?
Aja, jag har packat klart nu iallafall, tror jag, det blev inte mycket, bara det nödvändigaste!

sometimes I feel I've got to..

åh nu är det mindre än ett dygn kvar och jag börjar bli väldigt nervös!! Jag håller på och tvätta lite strumpor så jag har några att ta med mig, och så är jag jätte kissnödig, men kommer ingenstans eftersom jag håller på att lägga in musik på mobilen, igen..
menmen, efter det ska jag åka till ica stenby och hämta ut mina vakuumpååsaar!! Åh. Idag får jag inte glömma löpnumret till dom!

announcement

jag har inte städat klart mitt rum än.

två dagar

inte nog med att jag är glad över resan, så fick jag nyss ett samtal som gjorde mig så himla glad! Hannes kommer troligen få sluta imorrn, och då hinner vi träffas lite innan jag åker, så följer han med till arlanda, då blev jag verkligen glad!
nu sitter jag och lägger in musik på min mobil, och städar mitt rum lite då och då, jag har typ hållt på med det i flera timmar nu..
för övrigt idag har jag klippt mig, typ 8 cm, men det syns knappt. och handlat diverse saker som jag behöver inför resan. och jag orkar inte göra stora bokstäver för jag sitter och håller i min mobil för sladden till datorn är glapp..
snart är det grey's anatomy också!

I think I'm in love with stripes

rubriken säger allt..

hot shot!

Igår var jag hos vickans sverige hem, och det var lika trevligt som vanligt, och jag fick våfflor, mycket goda sådana.
Så tittade vi på nån os-gren som jag inte vet vad den heter, men dom åker skidor i 5 mil iallafall, haha. Och sen första perioden av os-finalen i hockey.
När jag kom hem fortsatte jag kolla på matchen, och Kanada vann ju med 3-2 i förlängningen, det känns som att det var tur det?
Menmen, nu har jag kollat upp och man får bara ha med sig ett handbagage in i Usa, men det gör inte så mycket för mig eftersom jag knappt ska ha med mig nåt haha.
Sen så snart ska jag gå och ta en liten dusch, för sen ska jag ner på stan och få en underskrift på arbetsförmedlingen, sen ska jag jobba 13:30-18 idag.
Det blir skönt.
Jag har också gjort ett litet schema för denna vecka, så jag vet att jag får allt gjort som måste göras innan jag åker haha..
Det är redan proppat med saker!
PUSS

(Vickan, jag kan inte kommentera din blogg längre..)


RSS 2.0