trött

har precis städat undan och ätit, jag är hur trött som helst, jag har varit nere på stan idag med kajsa, och gått lite överallt, träffade på micke lite, och så letade vi efter skabbpulver som vi inte ens behövde sen till kajsas soon-to-be mormors katt. Sen gick jag till min syster som klippte sig så åkte vi med min mamma hem. Och nu håller jag på att dö! Jag är aaas trött, och har jätte ont i huvudet och i kroppen, så jag ska typ lägga mig och dega i soffan ett tag tror jag, och senare ikväll är det ju grey's anatomy!!!!! åh jag kommer döö!!!

dör

jag har nyss tagit den iskallaste duschen i mitt liv! hela min kropp är nerkyld, och varför vi inte hade nåt varmvatten vet jag inte, jag tror jag dör iallafall! Det var allt jag hade att säga för tillfället!

förmiddag

var tvungen att gå upp idag för att brandlarmet gick, så va tvungen att gå upp och stänga av det, eftersom det inte brann, det var bara rök från vår pellets-maskin-värmare-sak. Så då tog jag på mig kläder och gick ut på en promenad runt sjön, och nu har jag strechat lite, och jag kommer faktiskt närmre och närmre golvet för varje gång (ska ju kunna gå ner i spagat sen!) Det är inte så jättejätte långt kvar, men jag har ju ett tag på mig. Ska nog snart göra lite styrka också, men nu kollar jag på american dreams, som är typ jätte bra!
Sen ska jag kolla på sjunde himlen, sen gå och duscha, sen ner på stan och träffa kajsa!

today


sjufyrasju

just nu känner jag såhär: kan jag inte bara få åka till vickan och bo där!? åh! jobbigt!

Sen måste jag ju berätta om min dag. Jo, det har varit väldigt kallt ute idag, jag vaknade som vanligt och gick upp, kollade lite på tv, sen ville jag gå en promenad, men hade ingen lust att gå runt sjön igen, så jag frågade micke om han inte ville gå med mig, och det ville han :) Så jag gjorde iordning mig och skulle ta bussen ner på stan när min mamma ringde, och hon skulle också ner på stan, så då fick jag skjuts, och hittade micke nere på stan med louise, som gick ganska snabbt och tränade tror jag. Då träffade vi på victor, sanna och linus, och vi gick och satte oss på waynes och tog en fika, trevligt, men lite stelt ibland tyckte jag!
Sen gick vi vidare och efter ett tag splittrades vi och jag och micke körde sten, sax, påse om vi skulle gå en promenad ute eller stanna inne, det blev ute.. så vi gick en ganska kort bit, och försökte hålla oss i solen, och sedan satte vi oss på en bänk och pratade lite. Sen ner på stan igen och hämtade bl a en tom skokartong till min syster och lite sånt där, sen när vi väntade på min buss, delade vi på en strips på corner!
När jag kom hem åt jag lite till, och kollade på idol, desperate housewives, sen gick jag ner hit och fixade med min blogg, och sen har det inte hänt så mycket mer faktiskt, kanske ska sova snart vad vet jag?
har ingen lust att sova, men känns inte som att jag har så mycket att välja på faktiskt..

aim so high above

ja, det blev ju inget nytt utseende igår, eftersom mitt internet började cpa, så jag tänkte fortsätta idag faktiskt. Men kanske ska berätta om min dag också? Hm, ne jag gör nog det lite senare, så har ni nåt att vänta på ;)

drive faster

nu har jag duschat, huuur skönt som helst! och snart ska jag ta lite nya kort till headern tänkte jag..
Sen kl 21 är det ju Svenska Hollywoodfruar som jag måste se! Så innan dess måste jag ha fixat det ju! Fast ska typ bara platta håret och klä på mig så är jag klar.
Men sitter och tänker på olika saker i mitt liv just nu, lyssnar på lite deppmusik och känner jag att jag borde deppa ner mig lite idag, men ändå så vill jag nog inte det, för sakerna jag kan deppa för är inte värda mitt depp! Så jag får fortsätta att vara på ett ganska bra humör, tills nåt verkligen händer och drar ner mig i deppen igen!


oh gosh!

vad är jag för sjuk egentligen? nu har halsen gått över och imorse hade jag ont i hela kroppen och huvudet, men nu har det typ gått över i svettningar? har jag kommit i klimakteriet redan?
jag håller på att dö!
gick en promenad imorse vid 10, runt sjön. Sen gick in o duschade och kollade på tv. Somnade i soffan, efter det var jag allmänt seg och så ryckte jag upp mig och tänkte att jag måste fan göra klart mitt badrum nu! Så det gjorde jag, det är bara att torka golvet kvar sen är det finfint! bilder kommer sen.
tänkte att jag skulle hinna med ett lite nytt utseende för min blogg idag också, eftersom jag har sovit i typ flera timmar på dagen idag kommer jag väl inte kunna somna inatt, så då kan jag ju sitta uppe med det och kanske skypa med vickan?
Den här veckan hade jag tänkt hinna med att fixa massa cvn, och skicka ut så jag kan få ett jobb nångång!
Nemen, ska nog fortsätta med badrummet nu, sen ta en lång kall dusch så kanske jag kommer ifrån mitt förtidiga klimakterie!


vad har hänt med dig?

sunday night

sitter här och ska snart gå och lägga mig, helgen har varit allt annat än händelserik, kommer knappt ens ihåg vad jag gjorde igår, för det är precis samma saker som varje dag. Inte så stor skillnad idag heller, har städat lite, kollat på tv, gått runt sjön igen efter min halssjukdom, men min röst höll på att försvinna ett tag där under promenaden, men nu är den tillbaka som vanligt igen, som tur är!
När vi kom hem (jag gick med min syster) så strechade vi lite, och sen satte på bastun och bastade lite, och gjorde lite scrub i ansiktet!
Sen skrubbade jag även hela min kropp i duschen och jag blev faktiskt blekare känns det som, så jag fick nog bort massa grejs, bra va!?
sen har jag bara kollat på tv tills nu, och nu tänkte jag sova, eftersom jag lär bli väckt imorrn runt kl 6..
menmen, snart får jag flytta in i mitt rum iallafall!
men sleep tight!

de senaste dagarnas tillskott i garderoben!



ett: a fabulous bra!
två/tre: glesstickad tröja, monki
fyra/fem: fin, stickad tröja, carlings
sex/sju: hemmagjort diadem, med saker ifrån panduro!


the midnightshow

tänkte ta och gå och lägga mig nu faktiskt, är faktistk väldigt trött, och känner mig allmänt usch-ig, så det blir nog bäst så.

och btw, så känns det som att jag aldrig kommer kunna lita på någon, någonsin igen.
bye.

fredag

idag känns det som att det har varit en händelserik dag, men jag ska faktiskt börja med att berätta om gårdagen eftersom jag inte gjorde det igår.
Den började som vanligt, sen smsade johanna mig och undrade om jag inte vill följa med henne ner på stan och kolla på hårfärg till hennes hår, så det gjorde jag ju såklart, anything (almost) to get out of this dump! Så vi var på stan i säkert 6 timmar, då hann vi med att lägga undan kläder, äta på waynes och lite annat. Så på kvällen satt jag och kollade på idol och lite allt möjligt så kom jag på att jag måste verkligen prata med vickan nu, det va ju faktiskt en hel månad sen vi hade gjort det, förutom på msn såklart!
Så jag hetsletade efter min cam och hittade den i en kartong inne i bastun! Så installerade jag skype på min systers dator, och vickan loggade in så då pratade vi i 4 timmar och 1 minut!!
Och då hade klockan hunnit blivit 4 på morgonen här i Sverige och jag var hur trött som helst, och jag skulle upp till tandläkaren rättså tidigt idag! Men ska inte klaga för jag hade inte velat prata kortare tid!
Så gick jag och la mig direkt.
Så idag gick jag upp och hade typ helt röda, påsiga ögon, och tänkte, SHIT ska jag verkligen behöva visa mig såhär bland folk? Men det blev bätttre efter ett tag och jag blev jätte glad inne hos tandläkaren, för dom knappt kollade på mina tänder för allt såg så himla bra ut och mitt tandkött mådde jätte, jätte, jätte bra! då blev jag överlycklig! och tecknade den nya försäkringen på 35 kr/månad!
Sen gick jag ner på stan och hälsade på Johanna som satt och färgade håret, och väntade på micke, så vid 1 kom han och då gick vi och hämtade ut lite saker som jag hade lagt undan, sen satte oss och fikade lite på espresso house. Sen gick vi bara runt i massa affärer och pratade, träffade lite folk och sånt där! åkte hem nästan halv 5 och somnade i soffan direkt! vaknade nu vid 7 och tänkte laga mat, men min mamma hade köpt helt fel så jag orkade inte! Så nu ska jag snart gå upp och kolla på idol, för det här blev ett väldigt långt inlägg och ikväll ska jag nog inte göra nåt speciellt!
hejsvejs!


jag är den svage, jag står ensam kvar

just nu känner jag bara för att dö så jag orkar inte skriva om min dag just nu hejdå.

I need to talk about it, baby

åh, känner mig jätte deppig just nu, bara för jag läste vickans blogg så fick jag värsta medkänslan, plus att jag saknar henne jätte mycket!! åh jag vill åka och hälsa på henne nu! och jag har varit sjuk i typ två dagar nu så har inte haft ork eller lust att sitta vid datorn, och därför missat min skypedate med henne! åh, men nu känner jag mig bättre, så kanske imorrn om hon har tid hoppas jag!?
har iallafall sjukt ont i halsen och min kropp gör bara ont typ.. känns inte så skönt.
orkar inte sitta här mer pga det plus att jag typ inte ätit nåt idag för maten som mamma lagade räckte inte till mig så jag dör typ, och orkar inte laga nåt själv :(
menmen, jag klarar mig nog ändå, bye.

hit me, hit me, harder!

sitter här och lyssnar på the sounds, ska snart gå runt sjön med min syster! sen blir det att leta efter camen, och kanske även lite mer remaking of my bathroom. känns mycket värt.

if it feels so good it can't be wrong

sitter med hårfärg i håret nu
var på maxi, men köpte inget natugodis, men min familj köpte 3 påsar med lösgodis! snacka om att jag lär bli tjock! köpte schampoo och balsam också, som luktar aaas gott! och 3 filmer, typ kult, hair, the commitments och the last waltz= MIN SMAK! skakar som fan också eftersom jag knappt har ätit idag förutom laxen och är lite uttorkad från igår fortfarande känner jag! ska nog koka ett paket nudlar, eftersom jag vill inte ha nån fettklump aka langos som resten av min familj åt.
plus att jag hade ju faktiskt en skype-date med vickan! så jag ska snart upp och installera skype på min systers dator! och just fan! jag har ju inte hittat camen!
hoppas att jag hinner göra det innan iishk!
men jaja, ska sluta skiva nu.
see you later aligator!


hit. me. hard.

the before picture

after.

 
passade på att göra min toalettpappershållare också! synd bara att jag gillar att ha pappret på istället för i!

sen lite bilder ifrån igår!

 


hm

åh! igår så va jag på nybron med johanna! gosh!
först hämtade jag henne hos henne så åkte vi till mig och åt lite sen skulle vi ta bussen ner till stan men missade den men som tur var åkte precis victor förbi så vi fick skjuts av honom in till stan! sen på nybron vill jag inte ens diskutera. haha
sen på bussen hem så va jag så jäävla kissnödig, jag fick typ ont i njurarna och kunde verkligen inte hålla mig så jag gick av vid busshållsplatsen efter lagerberg, där i början av mesta och kissade! sen fick jag gå hem därifrån, det tog en timme :O tyckte att jag gick snabbt, men vet inte det kanske tar så lång tid att gå därifrån?
så pratade jag lite med vickan på msn, bestämde vi en skype-date eller drömde jag bara det? så duschade jag iallafall och gick och la mig, somnade typ direkt.
sen imorse va det så himla skönt i min säng! nybäddat, och jag har ju inte haft nån bädd-madrass innan för den har tvättats så har sovit på själva sängen med en filt som lakan, och gissa om jag uppskattade ett lakan och en madrass? mhm!
sen kollade jag på lite sex and the city och gick upp och åt lax till frukost!
sen råkade jag ringa från min mobil HEM till johanna i en timme, blev sisodär 150 kr! inte bra.
sen fixade jag i mitt badrum, ni ska få se sen hur det blev! ganska stolt över mig själv faktiskt haha. tänkte lägga upp ett inlägg med lite bilder på det och annat senare.
nu har jag duschat och sitter och väntar på att mamma och jag ska åka till ica maxi, ska köpa hårfärg, tandkräm och naturgodis tänkte jag haha.
men nu blev det här ganska långt så ska sluta skriva nu!
xoxo

my god

det är fan helt otroligt att varenda gång man gör nåt för att vara lite duktig ska man få skit för det? vaaaafa-an är det för fel egentligen? här jag jag stått och tvättat, vädrat, dammat och målat hela dagen sen när ************** kommer hem ska allt bara vara fel! hur ska jag veta att det är fel när dom andra vuxna gjorde precis samma sak igår med deras tvätt? DET ÄR JU BARA SJUKT!
plus att jag är sjukt hungrig. har bara ätit två mackor med pyttelite smör på idag!
ska snart gå och duscha också så jag kan börja göra iordning mig för kvällen.
GOSH SÄGER JAG BARA!

lördag

och jag har sjuuukt tråkigt!! lyssnar på jätte peppigmusik som bara gör att man känner att jag har ännu mer tråkigt! och gissa vad jag gör?
jo, JAG TVÄTTAR! kul lördagsnöje va? jag tvättar, fixar i mitt badrum och lyssnar på musik.. snart blir det städning också..
ska nog fixa lite med headern också så den passar lite bättre till resten, medans jag ändå sitter här liksom!

oh my god!

skrev nyss ett inlägg, men det fick mig bara att se lika löjlig ut som personen jag ville tillägna inlägget till så jag lät bli.


looove the eighties!

haha sittter och lyssnar på best of the 80's på spotify! liiiite sugen jag blir på att dansa!
just nu är det jackson 5 - can you feel it
här får ni lite bilder på mig från idag också! tyckte att det var aaaldeles för lite bilder på mig själv här i min blogg!
so enjoy!
 

jag ger upp

det går verkligen inte att få tillbaka gamla msn! så nu kommer jag få leva med det där äckliga för resten av mitt liv!
usch, ska nog överge msn!!

papa

satt inte vid datorn igår vad jag kommer ihåg,  men just nu så sitter jag och testar mina nya grejer som jag fick av pappa nyss!
nytt tangentbord, mus och högtalare :) hittills funkar dom perfekt! tack!
han kom och hämtade mig så åkte vi till tp och köpte lite och sen hämtade vi min syster som skulle följa med honom upp till leksand!
igår hände inte så mycket speciellt, hade träningsvärk i magen, gick runt sjön 2 ggr..
justja! har fått det nya ram-minnet också! och sebbe ska väl hjälpa mig att sätta in det men sen behöver jag en som kan installera det också! så om nån som kan det, läser det här, kan väl du höra av dig till mig om du har lust att hjälpa mig med det så jag kan skypa med vickan på min egen dator!!
försöker för övrigt också fixa fram gamla msn eftersom nya, SUGER!
det var allt jag hade att säga för idag, ikväll blir det lugnt och helt utan barn här hemma, gissa  om det ska bli skönt?
herrå

irriterad

skype segar och installeras, men kan ju ändå inte använda den förens JAG HITTAR MIN CAM! som är borta nu tydligen, nånstans i nån av alla mina kartonger som jag inte har kunnat packa upp än eftersom jag inte har nåt rum än! så jag kan inte skypa med vickan idag troligen :(
plus att jag blir irriterad på vissa andra bloggare!
idag har jag typ gått en promenad, gick runt sjön på 49 min! vilket är 11 minuter kortare än annars när jag går själv! sen tränade jag överkroppen i 30 minuter, vilket känns just nu..men det är ju bara bra!
sen har jag kollat på tv som vanligt och letat typ..
inte så mycket mer, har tyvärr inte råd att ta mig ner på stan med bussen med mobilen just nu känner jag så jag bara sitter här ute och dör!
hoppas jag får min bil snart! har typ väntat hela sommaren, man kan ju undra vad han håller på med?
men aja, ska typ göra nåt annat nu, sen se fråga olle dokumentären senare!
byeeee

yuck!

usch hatar nya msn!, ville bara säga det och att det visst var tighty-whitey!
och GUD vad fult msn är!! måste typ byta direkt! fast är nog tyvärr för trött för det nu och ska nog sova!


tisdag

kom just hem ifrån Sanna och Victor där jag har spenderat kvällen.
Vi skulle kolla på idol och vi hann se typ hälften så åkte vi och köpte lite grönsaker och godis, så åkte vi hem till Sanna igen fast då var ju idol slut så då kollade vi på film, the girl next door.
det var trevligt :)
för övrigt idag så har jag typ bara kollat på tv, varit ute och gått, duschat, städat lite och sånt där..
men måste skynda o skriva nu eftersom jag håller på och installerar nya msn, man var tydligen tvungen att göra det fast jag tycker att det suger! så datorn kommer väl starta om snart..
men kommer nog ladda ner gamla versionen igen som vanligt!
menmen
sleep tighty-wighty

(wighty? är det ett ord? haha)

värre än dagis?

ja, typ så är det just nu hemma hos mig, och varje dag också för övrigt..
värst är det när vi ska äta, då ska alla klaga på maten och skrika och prata i varandras munnar och inte lyssna på ett skit! åh vad jobbigt det är!
så jag rymde ner till min säng, där det är ISKALLT! så ska snart lägga mig under en filt och kolla på satc.
Annars idag så har jag gått runt sjön, på en timma och städat lite och lagat lite mat och kollat väldigt mycket på tv! det kändes jätte konstigt att kolla på alla pogram igen som jag brukade innan jag flyttade!
men nu är det för kallt för att sitta upp så jag ska börja kolla nu!
byebye

sovtime

ska precis gå och lägga mig, har kollat på 2 filmer idag för att det har varit ganska dåligt väder faktiskt..
desperatly seeking susan och notting hill hehe, sen har jag också hunnit med att gå en promenad i lite mer än en timma och tränat till nån work-out film! bra malin!
(sen har jag också ätit chips, druckit sprite och vin.. menmen)
har bestämt att jag ska gå runt sjön 4 ggr den här veckan och den där work-out grejen typ 2-3 ggr. bra va?
ska bli fit!
menmen nu ska jag iallafall kolla på ett avsnitt av sex and the city sen sova :)
nighty-night!

right

3


sunday

har astråkigt, sitter i min systers rum och väntar på att hjälpa henne med läxan men hon kollar bara på high school musical 3 och äter chips..
har varit vaken sen halv 8 eftersom då vaknade alla barnen.
Förutom att hjälpa min syster med min läxan så ska jag ta mig ut på en långpromenad och göra lite styrka ed henne också! har jag bestämt. (tvingade henne att göra det om hon skulle få hjälp med läxan, hehe) ja, nu hade jag väl inte så mycket mer att säga för tillfället, så återkommer väl med mer, när jag har det
CYA!


average

är inte nöjd med bloggen än!
tycker att den ser alldeles för tråkig ut..
men det är nåt som jag får fortsätta fixa med imorrn.
har även haft någon slags fotostudio här ikväll som hela familjen gillade förutom mamma som inte deltog.
imorrn blir det kanske också en sväng till tuna park eller stan för att köpa ny rouge!
nu ska jag gå upp och kolla vad dom sysslar med där!
bye!

new look

japp, håller på och fixar med en ny look här på min blogg, får se hur den blir sen!
har ju glömt bort mallen och koderna så mycket sen förut, men det kommer sakta och säkert tillbaka till mig känner jag! så ska fortsätta med det nu!
kul lördagskväll!

ny bloggsatsning

ja, så nu när jag har internet kan jag börja ta min blogg här på allvar!
just nu är jag i min så kallade hall eller rum om man nu vill det.. snart kommer jag iallafall få något slags skynke som delar av resten av hallen med min lilla hörna..
justja, för er som inte vet har jag flyttat!
och har inte haft internet eller några tv-kanaler på 2 veckor! och min enda underhållning har varit filmerna och seriena på min hårddisk som också gick sönder!! men som tur var min vän sebastian snäll och skjutsade mig till västerås en kväll efter hans jobb, så jag kunde köpa sex and the city-boxen :)
och nu när jag kollade på youtube har andra säsongen av baywatch lagts upp också! då blev jag jätte glad..
så nu ska jag kolla på det lite grann tills i eftermiddag när jag ska ta en promenad och sen laga mat till min familj.

RSS 2.0