back to the 90's

hur skönt är det inte att jag sitter och lyssnar på Robyn!? Haha, show me love och do you really want me, det tar mig verkligen tillbaka, och snart ska jag nog måla mina naglar med mitt nya blåa nagellack, och kolla på fucking åmål, kan det bli med 90's? Borde kanske lyssna på lite Spice Girls också, det ska jag fan göra! Haha

slängde in lite aqua, vengaboys, hanson, backstreet boys, corona, ace of base, shania twain, emilia, a*teens, nordman<3 haha och britney spears!

jew

idag har jag varit ganska duktig tycker jag, fast det viktigaste har jag inte gjort klart ännu, och jag tvivlar på att det kommer att bli klart idag, jag pratar om att städa klart mitt rum. Men förutom att ha städat mitt rum halvt har jag lagat mat, damsugit övervåningen och städat toaletten här nere. Ganska bra ändå.
Ikväll har jag planerat att jag snart ska gå och duscha, efter det ska jag åka ner på stan och köpa spicy hot nr 14 och åka hem och kolla på fucking åmål! Jätte längesen jag såg den, och jag har varit sugen på att se den igen ett tag nu, så nu tar jag tag i det!

Annars tycker jag att jag blivit ganska dålig på att uppdatera också, menmen, det blir ju sådär ibland!

våras

just såhär har jag känt ett antal gånger i mitt liv, och jag skulle inte tro att jag inte kommer att känna så några gånger till;

"jag har alltid vetat att du inte skulle stanna"

Något jag ville dela med mig bara.


bitter sweet

inatt drömde jag om att jag var i usa och skulle åka och hälsa på vickan med ett billigt inrikesflyg. Det var härligt, och en vecka skulle jag stanna, bara sådär, som om det var hur lätt som helst att komma dit! åh.
Nu har jag nyss målat naglarna och försöker komma på vad jag ska ha på mig idag, det känns svårt.
Sen ska jag duscha sen åka ner på stan och äta lunch med micke och kanske leta efter en cykel till mig?
Och lämna ett papper på arbetsförmedlingen.
Nu på morgonen har jag hunnit med att sola, tvättat 2 tvättar, och ätit en jordgubbs-frukost!
Men nu måste jag duscha så jag hinner iväg!
Puss

fuck forever

just nu har jag bara lust att skiva ett heeeelt sjuuukt konstigt inlägg! Men jag lägger band på mig själv och avstår. Så jag skriver väl bara ett helt vanligt tråkigt inlägg om ingenting, som vanligt, som alla andra.
Det är dåligt väder ute och jag vill mysa och kolla på film idag, kanske bio, men det går ändå ingen film som jag vill se egentligen, men det skulle vara mysigt och bara kolla på en film när det regnar utanför.
Jag kan typ inte pricka rätt tangenter idag heller verkar det som, känns bara som att jag fumlar runt på dom och får göra om hela tiden, därför kankse jag inte ska göra det här inlägget så långt för det börjar bli jobbigt känner jag!
Hejrå

greetings from a very bored girl

just nu kände jag för att skriva "california here we come" på facebook, för att jag lyssnar på phantom planet-california, men också att jag kunde skriva det och att det var sant! Åh vad skönt det skulle vara! Eller bara åka tillbaka till Vickan, jag tycker egentligen att den där vulkanen kunde fått utbrott lite tidigare, typ när jag var där, för då kanske jag inte hade kunnat åkt hem och fått stanna ett tag! Och om den hade gjort det hade jag nog känt att min resa var mycket naturkatastrof-drabbad haha!

sometimes all I want is another drink or another pill

Har nyss kommit in ifrån en promenad som jag tog direkt när jag kom hem från Hannes.
Igår åkte jag till Erik på kvällen där det var lite fest typ, fast jag körde så jag drack inget. Ganska roligt var det faktiskt, kul att vara nykter när alla andra inte är det! Haha.
Sen vid halv 2 ringde Hannes och frågade om jag skulle sova hos honom och det tyckte jag att jag skulle göra så jag åkte dit.
Och idag har vi typ sovit, gått upp och ätit frukost, somnat lite till (jag i en timme och Hannes i typ 3 haha) sen ätit lite lunch sen skjutsade jag honom till Rekarne och jag åkte hem och gick min promenad och nu ska jag gå och duscha!
Puss


kameravanablick

mobilbilder ifrån veckan:

frukost i solen, promenader med syster, jag(utan nacke?), cpgod mat, jag igår.

spring-cleaning-friday

japp, det är det idag!
Så nu håller jag på att (sitta här) plockar lite i mitt rum, tvättar, och nu när jag gått härifrån ska jag städa badrummet tror jag. Ska försöka göra det så snabbt som möjligt, eftersom det faktiskt belv fint väder idag (förutom snön imorse..) fast det lär ju vara kallare än andra dagar men, jag ska iallafall klämma in en promenad innan jag äter frukost!
puss

I had a vision

svinont i huvudet har jag också!

see it all disappear without trace

jag har setat i solen sen halv 11 imorse, och innan gått en promenad I SOLEN! Och jag satt ute tills typ 20 i 3 and guess what!? JAG ÄR HELT JÄTTE BRÄND! Haha, jätte röd som en kräfta är jag! Och inte ens en snygg bränna! Så jag hoppas att den lägger sig lite så jag inte blir brun såhär! Men i ansiktet kan det få vara kvar som det är! Men hur härligt är det inte med solen ändå!?
Imorrn får jag nog sitta med ryggen mot solen istället, så det blir lite jämnt på fram och baksidan!
Ikväll ska jag även hämta min bil som jag lämnade på lagning igår, och nu är det klar! Och fungerar också hoppas jag! Sköönt.
Jag har lite bilder från mina senaste dagar också, dom kanske kommer upp idag eller imorrn!
Och eftersom det ska regna/snöregna!? på fredag har jag planerat att städa mitt rum då, för det behövs verkligen!! Jag har hunnit dela upp ett stoooort berg av kläder idag och det blev 6 st små berg, 3 tvättberg och 3 lägga-in-i-garderoben-/-hänga-upp-berg. Plus att jag inte dammat på typ 3 veckor, fast som jag brukar behöva göra en gång i veckan, så det går ju bara att räkna ut hur mycket damm det är nu!

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

förlåt för dålig uppdatering igår och idag men jag har varit lite upptagen med att vara ute i det fina vädret! Gått promenader och läst i solen. Jätte härligt, lite färg i ansiktet har jag fått idag också, och imorrn väntar ännu en dag med fint väder så jag ska försöka gå och lägga mig nu så jag hinner upp tidigt så jag kan njuta av vädret så mycket som möjligt!
Puss

alldeles runt hörnet

åh, vädret! Har vaknat, gått en promenad i typ 45 minuter, satt mig i solen på baksidan och kollat på sex and the city och ätit frukost, och bara setat där hela eftermiddagen!
Och nu har jag duschat, och när jag tog vatten i ansiktet luktade det sådär som det gör när huden har blivit varm av solen, och gissa om jag blev glad då?!
Och nu ska jag fixa mig sen bege mig ner på stan och uträtta lite ärenden!
Och jag vill bara vara ute hela tiden och att det här vädret ska hålla i sig iallafall veckan ut, och gärna nästa också! Jag ska nog kolla vad smhi har att säga om den saken!
Nu ska jag fixa mig vidare!

Mja, vädret verkar ju hålla sig fram till fredag, så några dagar av sol blir det iallafall!

jag är den svage, jag står ensam kvar

nu sitter jag inne på min syster rum och skriver lite, jag har nyss färgat hennes hår och jag tror att det blev bra! Om en stund tänkte jag kolla på en film och äta melon.
Annars idag så har jag varit med Hannes och typ kollat på handbollen, gått en promenad och lämnat av honom vid tåget!
Sen åkte jag och hämtade Mickis och Amelie här hemma, så åkte vi till coop för jag behövde handla lite!
Sen färgade jag hennes hår, och nu är vi här.

det är nånting som är fel

och ditt ansikte ett svek
för alla platser det tog dig från och gav dig till
inga lyckliga slut
så glöm alla sagor låt flugorna slåss
om det lilla som lämnades kvar

låt det vara...

din sommarklänning är för stor, den glider ner över axeln



En fin suddig bild av kvällens outfit, och vad jag gör för pose med mitt ansikte ska vi inte ens nämna!
Känns lite vintage sådär, fast hade velat ha mer mönster, men så blev det tyvärr inte!
The hat is optional.

kan du höra mig?

allt vi sagt, allt vi gjort blev en sång för dig.


en superhjälte för mig

Försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll, men för att kunna veta det måste jag veta vad det blir för nåt att göra!?
Troligen blir det att vara hos Hanna med Hannes och fler säkert, eftersom det var så det var sagt från början, men det är även fest hos erkiperki, så om inte Hanna, blir det nog en sväng till skogsängen!
För jag har ingen lust att sitta hemma ikväll!
Annars idag så har jag typ, varit lite med Hannes, och åkt hem, kollat på tv, gått en liten promenad, gjort lite styrka och nu nyss duschat och torkat håret.
Ska nog sätta på ett avsnitt av satc snart också, men först måste jag lyssna lite på kent, och jag läste nyss Vickans blogg och började lyssna på vinternoll2, och i vissa delar av texten knyter jag faktiskt ihop med henne utan att jag riktigt har tänkt på det förut.

Menmen, nu ska jag återgå till mina tankar om vad jag ska ha på mig!
puss


wanted!

Vickan! Om du ser den här ringer på Forever 21, tror du att du skulle kunna köpa den till mig då?



(picture: Fashiontoast.com)

Det blev ett litet public meddelande där känner jag men whatever!

visst har ni färgat era ögon, ändrat läpparna med kniv?

Nu sitter jag hos Hannes, fast han är och gymmar, men jag kände att det var ju ganska onödigt att åka hem när jag ändå snart ska ner på stan!
Vi åt frukost för en stund sen, och jag är jätte trött, för det blev ganska sent, och har vaknat hela morgonen. Men mysigt var det iallafall!
Nyss fick jag nån allergisk reaktion mot nånting okänt, nös och hade mig, men nu verkar det ha gått över?
Så jag ska nog hoppa in i duschen om en stund och börja göra mig i ordning!
Så det var en liten uppdatering ifrån mig!

visst är kärleken stor

ikväll har jag kollat på lyxfällan och sex and the city!
Imorgon när jag ska ner på stan har jag fått två ytterligare ärenden på indiska, titta på deras nya smycken, och kolla hur sommarschemat ser ut! Åh, vad spännande!

Nu ska jag nog snart åka till Hannes och sova och mysa lite!
Puss

någonting du inte klarar av

Har duschat för en stund sen och nu sitter jag och lyssnar på kent, håkan och kent, känns som gamla tider, men ibland måste man faktiskt.
Mina grannar hos min pappa kan inte varit nöjda, man hörde alltid min musik ända ner på gatan (och vi bodde på 4e våningen..) men jag tycker att musiken blir bättre när den är så hög att man inte kan höra sina egna tankar. Iallafall ibland, när man inte vill höra sina egna tankar.

Men äh, nu släpper vi det!
Som sagt, har duschat, och jag skrubbade hela kroppen och duschade i typ en halvtimme, vilket är väldigt länge för att vara jag. Så nu känner jag mig jätte ren och fräsch!
Imorgon måste jag ta mig ner på stan har jag bestämt, ska lämna tillbaka ett par nycklar till indiska och sen kanske köpa nåt, hihi!
Jag köpte ju en fabulous kavaj när jag var hos pappa, eller han köpte den väl men ändå, en svart och vit-randig! Nångång kanske den kommer upp på bild här, men kan inte lova nåt eftersom jag är ganska dålig på sånt där!
Men nu ska jag lyssna vidare, puss!


mitt hjärta är ditt att förstöra

Sitter och har nyss plockat lite med alla saker som alltid lyckas hamna på mit golv, och ska snart fortsätta med det hade jag tänkt!
Men idag innan min promenad gjorde jag nåt väldigt osmart!
För typ kanske 2 veckor sen fick jag ett jätte äckligt skavsår av mina nya joggingskor, och innan jag gick ut idag dömde jag att det hade nog läkt tillräckligt för att jag ska kunna använda skorna igen, men ack vad fel jag hade!
Nu har jag typ en blåsa i samma skavsår, plus att det blödde idag igen, inte bra!
Menmen, det är sånt man får leva med, men ibland undrar jag om inte mina fötter borde vara härdade nu efter alla jävla skoskav jag har haft i mitt liv?

Menmen, efter promenaden åt jag lite frukost och kollade på satc.
Nu lyssnar jag på håkan, för finns det nåt bättre att lyssna på när det börjar bli vår såhär?


dom kommer kliva på dig igen

Nu ska jag gå och lägga mig, har haft en skön dag med kajsa idag!

Vad vet du om månljuset, förrän du blivit sönderslagen under det?
Och vad vet du om gryningen, förrän du mött varje morgon med sömnlösa ögon?
Vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen?
Och vad vet du om att inte vilja vakna längre?
Och vad vet du om kärleken, förrän du förgäves hatat den?

Det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta
för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Lyssnar på håkan, och denna låt får mig att tänka på att vakna varje morgon i min säng hos min pappa av solljuset genom persiennerna. Och jag saknar det som fan.
Men det kommer aldrig, aldrig, aldrig att hända igen.

the freaks

åh jag måste verkligen bli bättre på det här med min blogg, men ibland blir det ju så, iallafall för mig, att jag gör uppehåll, sen efter ett tag får jag tillbaka lusten och börjar skriva igen.
Menmen, idag har jag typ vaknat, gått runt sjön och tränat lite styrka, det kändes väldigt skönt. Och ätit frukost och kollat på sex and the city hela dagen! Ska nog kolla ett avsnitt till, sen ska jag gå och duscha för jag ska vara med Sanna sen, och jag tror att vi ska sola, så det ska bli skönt!
Puss

RSS 2.0