rock the casbah

för er som visste att min resa hem kommer vara i ungefär 17 timmar, kan nu få informeras (även ni som inte visste) att den har utökats med 4 timmar ungefär, för att jag måste ta tåg hem från arlanda, så hela 21 timmar kommer det att ta haha. Kommer typ hem till tisdagen ju när jag åker på söndagen.. menmen haha.
Men nu ska jag gå på en liten promenad sen hem och duscha och sen blir det casa engström!
PUSS

long distance callers make long distance calls

fem dagar kvar!! Kan ni fatta!? Fyfan alltså, jag ska snart börja lägga ner nånting i mina resväskor tror jag! Sen skriva en packningslista för varje väska! ÅHH!
Idag ska jag typ bara tvätta lite, försöka ta mig ut på en promenad och sen hem till casa engström! Och hämta saker till vickan och umgås lite antar jag, åh seriöst jag är så himla glad!
Igår jobbade jag 11-16 iallafall, sen åkte jag och handlade lite, sen hem och åt tacos, kollade lite på tv, tog en promenad med mickis och sen kollade vi på Knocked up och bröllopsfotografen, men det var knappt så jag kunde hålla ögonen öppna, men jag klarade det genom filmen, men sen slocknade jag direkt i sängen!

tillägg

det var ju självklart fantastiskt och härligt att vara nära kent och bara se dom spela de finaste, bästa och mest fantastiska ljud för mig.

jag svek mig själv

igår så var det ju kent! Och jag klarade att köra upp och hem, fast lyckades nästan göra en erki påvägen dit! Men resten gick bra! OCh smidiga var vi, vi lämnade alla kläder i bilen och slapp kön i garderoben, och slapp köa alls, men ändå fick vi en bra plats! Och smidigt var det att göra så efteråt också! Det är jag mycket nöjd med!
Men något som jag inte är nöjd med är publiken, den får en FET diss av mig, för den grog faktiskt ner hela känslan på konserten, inte kul alla bara står där som fån.
Men hjärtklappning och kärlek kände jag som vanligt när jocke kom ut där på scenen.
Konserten var bra också, men besviken är jag på att när dom gick in för andra gången, vände alla på sig bara sig och gick, liksom varför inte stå kvar och skrika lite av kärlek? Det var dåligt.
Den hamnar på sista plats för mig.
Haha, det känns verkligen som att jag rådissar hela grejen, men det var liksom inte riktigt samma känsla på allt nu, eller jo, kent var precis lika bra som annars, men som sagt publiken..

Jaja, nog om det, nu sitter jag här och ska snart ta en dusch, har städat övervåningen och gått med mickis till bussen, och hör och häpna! Det regnar ute!
Please våren, kom!
Efter jag har duschat ska jag lägga mig och kolla på film tror jag, för det är en sån dag när man gör sånt känner jag.

jag som betalat dyrt

just nu vill jag ha en cp-spelare så vi kan lyssna på kent på vägen upp till konserten! Men har jag det? Neeej.
Har någon annan det? Neeej.
Menmen, får väl lyssna på mobilen.. ... ...
HAR vi en cd-spelare? JAAA det har vi, jag hittade en nyss, i rummet bredvid mig haha.. så ja,
jag ska på kent idag iallafall!!

Now it's official

jag kommer att dö ungefär, 2 gånger denna vecka, och nästa.
Imorgon kommer jag dö för att jag, JAG ska köra inne i stockholm? Jag kommer fan inte klara det? Seriöst åh, shit!  Ja, vi får väl se om jag kommer hem imorgon natt, eller om min bil gör det..
Och nästa vecka kommer jag ju dö, för att jag ska åka till vickan.

konstgjord

just nu sitter jag och lyssnar på kent, känner att mitt rum är fyllt av biljetter, resväskor, saknad och lycka. Igår kom jag på att dom jag tycker om mest, eller många av dom iallafall, inte befinner sig i samma stad, land eller världsdel som mig.
Vickan i New jersey
Hannes i Narvik
Pappa i Leksand
Mickis (var) i Leksand.

Det blir mycket saknad då. Men så lyckan är ju att jag snart kommer att få träffa alla! Speciellt Vickan som jag varit utan alldeles för länge nu! Jag skrev ut flygbiljetten idag och åh!

Snart ska jag ner på stan och sola med kajsa, först hade jag tänkt att gå ner till stan och möta henne, men jag känner att jag orkar inte riktigt gå själv i den här kylan idag. Så jag och mickis ska gå ut och gå när jag kommer hem, sen basta och ha lite mys och catcha up lite!
Så det ser jag fram emot.

Imorgon är det kent, därav fler biljetter, och en liten packning ifall vi inte hinner med något tåg hem, då blir det övernattning i t-centralen, det blir nog en upplevelse isåfall! Men vi är nog inte ensamma om det, med tanke på hur läget med alla tågen ser ut just nu.

Jaja, nu ska jag dra upp volymen och typ göra nåt!


by the way

Jag har skottat snö i 70 minuter idag ungefär, gått promenad i 45 minuter, kollat på the notebook och en kärlekshistoria i 4 timmar. Och så har jag två nya kuddar i min säng.


mhm

har försökt göra en ny bloggdesign. Är inte nöjd för 5 öre. Menmen. Ska kanske äta snart, måste ju gå och lägga mig lite tidigt idag eftersom jag börjar jobba 9 imorrn och måste ta bussen för mamma måste ha min bil..
Åh ja, sen är jag lite deppig nu också. Fast ändå glad på ett sätt. Åh jag borde inte skriva, hej!

åh

för dom som vill veta sitter jag och gråter just nu haha, men jag vet inte riktigt vad det är för tårar, jag tror att det är av glädje och saknad, för jag läste nyss ett inlägg ifrån vickan, och ååååååh vad jag saknar henne! Men det är bara 13 dagar kvar nu! Åh verkligen!

Det var allt jag ville säga, nu ska jag gå och göra mig iordning för jobbet. Jag har en tofs på sidan á la 80-tal idag, med mina lockar! Om nån ville veta det också.


Here I go again

den här dagen har gått så himla snabbt!
jobbat, gått hem, vilat, städat, och snart ska jag åka iväg tror jag och vara med erik och alex + nån mer kanske? vet ej.. innan jag åker och hämtar sanna från jobbet, då ska jag vara med henne!
Nu målar jag naglarna och tvättar, och ska snart ta en dusch!
pusselo

fourteenfuckingdays!

sitter och har precis gjort mig iordning, ska gå mot bussen om typ en halvtimme. Ja, bussen. För idag har jag planerat att åka buss in och sen när jag slutar gå hem från stan! Men har hört att det är/ska bli snöoväder ute så jag får väl klä på mig ordentligt!
Och när jag hade duschat imorse och gick in i mitt rum, då blev jag fan ledsen, bara för att det va så stökigt, och jag kom på att det måste jag städa bort när jag kommer hem idag annars kommer jag aldrig göra det, och jag vill verkligen komma hem till ett städat rum senare ikväll!
jaja, jag ska väl putsa lite till på mig själv nu när jag har lite extra tid över haha.
puss

lost in confusion

sitter och tänker på vad jag ska koka ihop till kvällsmat till mig själv idag, maten jag lagade till min familj var sjukt god faktiskt, men jag brukar inte äta det jag lagar till dom tyvärr.
Så jag funderar på att åka och köpa grillad kyckling och göra kycklingsallad, eller bara köpa hårda mackor som vanligt? hm, billigast blir ju hårda mackor, men kycklingssalladen är ju lite roligare och bättre.. vi får se.

wanna be admired

japp, idag, har jag typ varit ute och gått, ätit frukost, lagat mat till min familj tills ikväll, ätit fruktsallad och kollat på tv. Värd dag, nu måste jag hänga upp en tvätt till min mamma, sen ska jag duscha och åka till tp en kort sväng!

Förresten så är jag tydligen frisk nu också?

aja.


love love love!



toppen alltså.

I look like shit!

Jag är förkyld, för den som inte vet. (säkert bara för att jag sa förra veckan att jag nästan aldrig va sjuk, vilket är sant också eftersom sist jag va förkyld eller sjuk var i typ april förra året, förutom att jag hade ont i halsen en gång i höstas. Onödig information, ja.) Men iallafall, igår började jag bli typ blå under ögonen med rött i mitten och senare blev det mörkare, och idag! Då så är jag typ grå under ögonen och helt vit i ansiktet!?

Och har haft dåligt samvete hela dagen över att jag var tvungen att tacka nej till en jobbtid idag eftersom jag mår dåligt, men vad ska man göra liksom?

Och för övrigt idag har jag bara varit ute en liten stund för att få lite frisk luft, och legat i soffan och kollat på the breakfast club och weird science, båda fina 80-tals filmer! Som jag köpte igår, och E.T. Men den kollade jag på igår kväll.
Dagen kommer ungefär fortsätta i dessa takter, alltså väldigt lugnt, och hoppas på att jag mår bättre imorgon!

du var full, och jag var full

Vill bara skriva ut till alla att just nu är jag så jävla glad!
Åh fyfan! BARA LYCKA ALLTIHOP!
Snart får jag träffa min vickan, hur underbart är inte det?!
Åh.


open up your eyes

Min helg har varit jätte bra måste jag börja med att säga!
Men vet inte om jag orkar berätta allt, så jag summerar det ungefär så här:
God mat, och gott sällskap, typ.
Och idag är jag förkyld och har bara gått runt sjön och setat och kollat på Pretty in pink och The proposal, Pretty in pink var bäst.
Sen har jag bara setat vid datorn och fixat saker tills jag åker, och bokat en klipptid den 3e mars kl 11!
Så kommer jag jobba typ hela helgen;
Fredag 9-14
Lördag 15-?
Söndag 13-16:15

Så när jag kommer hem kommer jag få lite pengar, vilket känns väldigt bra!
Och ikväll kommer jag nog inte göra mycket, är ganska trött så..
Hej

take you there

three fucking weeks! And i'm going to die! Undra hur många gånger jag har sagt det nu haha.
Menmen, igår jobbade jag 13-19 så när jag kom hem städade jag mitt rum, kalle & oskars rum, toaletten och tvättstugan.. Så jag slapp göra det idag! Och så tvättade jag!
Nu känner jag att jag har ont i magen, usch. Och ska snart ner på stan och fixa lite, ska bara klä på mig och borsta tänderna, för mer orkar jag inte göra nu känner jag. Känns som att jag håller på att bli lite förkyld, men ingen stor förkylning.
ja, nu har jag väl inget mer att berätta för tillfället.
puss malin.

åh

måste bara säga att jag börjar få väldigt ont pga av att jag håller på att få en visdomstand! Trodde fan inte det. Vilket (jag tror) ha resulterat i att jag har fått en huvudvärk på köpet! Skööönt! Så jag ska snart gå och lägga mig och kolla på oc.
Och imorrn ska jag städa och fixa saker på banken! wiho. not.


whip it!

sitter och har precis gjort mig klar och ska snart åka ner på stan för att fika med sanna!
Det känns som att jag har ätit en jätte frukost, fil & flingor, en fralla, en stor kopp te och fruktsallad! Gott, men nu är jag väldigt mätt!
Och imorrn får jag mina pengar (äntligen?) så jävla efterlängtade, hatar att inte ha några pengar, speciellt när man planerat att ha det så försvinner dom bara sådär på en skitsak! usch!
Jaja nu måste jag gå och borsta tänderna och sen åka!
puss

bild!


seriously!

I AM GOING TO DIE!
Jag sitter och kollar på forever21 just nu (något jag aldrig tillåter mig själv att göra annars, för att jag ändå inte kan köpa nåt, men snart kan jag ju det så..) och jag hittar så sjuuuukt många saker som jag vill köpa! Och det kommer jag göra också! Fyfaa-an! Hur taggad är jag inte?
Nu vill jag bara att vickan ska komma hem ifrån princeton så vi kan prata!
Åh
För övrigt har min dag varit jävligt seg, jag har inte gjort nånting och sovit alldeles för länge, vilket har resulterat i att jag känner mig dålig! Inte bra det där.
jaja, jag har inte mycket att skriva nu ändå så bye!

twenty-fucking-five!!!

JA! Så många dagar är det kvar tills jag entrar staterna! Och träffar vickan som jag har varit utan (att träffas) i ett halvår! typ!
Jag kommer helt seriöst att dö.
Nejdå. Men shit, jag vet inte vad jag ska skriva om det!!

Men i helgen har varit super! I fredags jobbade jag till 19, sen kollade jag bara på let's dance och sov! Och i lördags eftermiddag fick jag skjuts till hannes, så kom han och johan och stenis dit också, sen begav vi oss mot Nynäshamn där vi var tills igår! Mycket trevligt var det där borta tycker jag! Champagne och jacuzzi bland annat! Och igår innan jag åkte tillbaka hit, åt vi på typ bamboo city. Och sen fick jag lämna stockholm ännu en gång, jag är typ där varje helg nu! Men jag trivs! Skulle gärna vara där jämt istället för här i eskilstuna.

Och idag har jag varit nere på stan för att hämta mitt pass och lämna ett par nycklar på indiska!
Sen resten av dagen har jag bara hängt lite tvätt och kollat på oc!
Nu ska jag snart gå och äta nåt och kolla på film eller tv!
Ciao!

ojdå

det var visste jätte längesen jag skrev!
Men den här veckan har jag hunnit med att jobba två dagar, fastna med bilen i snön (igen) varit med victor, och blivit pank (nästan!)
Sen inte så mycket mer tror jag! Nu sitter jag här och är svintrött! Ska snart sova, måste bara vänta på tvätten sen ska jag sova! För imorrn som nästan alla andra dagar denna vecka måste jag gå upp tidigt, typ efter 8.
Som imorse, då gick jag upp 8, när jag började jobba 11. Så hade jag tid över så jag dammsög och torkade golvet i mitt rum, sen gjorde lite rent i badrummet! Duktigt va? Det tycker jag iallafall.
Jag lyssnar på Norah Jones, albumet som är inne på indiska, arbetsskadad kanske?
jaja, ska väl avsluta här.
Puss!

hej igen

ska snart gå och lägga mig.
Men måste bara berätta lite om min helg först!
Kan inte säga annat än att den har varit jätte bra! Och mysig! Typ hela tiden. Så det jag har gjort är typ att vara med hannes, ätit på sylvia, varit på richards 20-årsfest, ute på o'learys, åkt ett försenat tåg (hm..sj..hm) och sen varit på kryssning med min släkt på mammas sida!
Några detaljer orkar jag faktiskt inte gå in på för nu ska jag sova! Jätte trött är jag!
Puss!

RSS 2.0