sjuk?

jag har någonslags sjukdom i kroppen men vad det är vet jag inte, för jag känner mig frisk samtidigt som jag känner mig lite sjuk i kroppen! Jag tänkte gå ut och gå en sväng snart, jag skulle egentligen gått för en stund sen men Per ville hjälpa mig med mitt RAM-minne, eftersom jag inte fixat det än, så nu är det fixat, och datorn jobbar faktiskt snabbare nu tycker jag!
Och jag tänkte ju skriva när jag kommer jobba nu i jul men nu sitter jag i köket och schemana är nere i mitt rum, så det får bli senare.
Idag tänkte jag åka och köpa en vattenkokare och en hårfärg så jag får bort den här äckliga utväxten nångång!
Men det får bli senare, nu ska jag nog ta en kopp te, sen måste jag faktiskt ta mig ut och gå!
tjeníxen!

ja?

kom nyss hem, fick åka och hämta en viss victor i västerås nyss, för det gick inget tåg hem, och västerås innerstad är inget att leka med när man kör bil kan jag säga hahaha!
Men íallafall när jag loggade in här så hade jag fått en fin kommentar ifrån vickan, och då blev jag glad kan jag säga!
Jag ska fortsätta med min greetings kategori, och jag tror att den kategorin ska vara för saker som jag känner för tillfället och saker som jag brukar känna. Japp, så får det bli!
Men i helgen så har det inte blivit mycket tid över för att sitta vid datorn, så därför har jag inte gjort det. I fredags så va jag på stan med kajsa hela dagen, och efter det hos henne och åt tacos. I lördags jobbade jag en stund och efter det vilade jag, sen va jag med Sanna och lagade mat och kollade på tv, och sen G, och ronny & ragge!
Och idag, så har jag fått nån slags sjukdom i kroppen tror jag, det känns så iallafall, så jag har tagit det lugnt, och kollat på tv. Sen kände jag att jag har ätit så onyttigt i helgen att jag måste gå ut och gå, så när min syster kom hem så gick vi en bit, men det gjorde ont i kroppen på mig, så det blev väldgit kort. Sen åkte vi och köpte gurka att ha på mackan när vi skulle kolla på film och testa mitt nya te som jag köpte i fredags! Sen hem och duscha, fixade lite, sen satte vi oss och kollade på Sixteen Candles, men tyvärr hann inte nån av oss se klart den eftersom jag fick åka iväg och hon skulle gå och lägga sig, så vi bestämde att se klart den imorrn istället!
Sen tror jag att jag har kommit på en julklapp till vickan också! Ja! det har jag nog.
Men nu ska jag kolla på paradise hotel och sen danska för att komma ikapp Vickan som har kommit låååångt före mig! Och jag måste ju hänga med! Så vi båda kan prata om det! Japp, hejdå!

greetings from your ex-friend

now time goes by..

and you watched me die
at least a thousand times
but it's great to hear you're doing fine

and soon you'll find you're all alone
you call me on the telephone
who'd have thought that you'd regret
all those evil things you said

broken bridges
call me useless, just you wait

haha

haha, kolla tiderna från mina 2 senaste, jag la upp dom samma tid! fast ena idag och andra idag! coolt va!

åh!

såg på startsidan att det kommer ut en ny kentbok! I mars! Jag lär ju köpa den!
Nyss har jag fönat mitt hår, och innan det duschat och så, så nu känner jag mig fresh!
Idag har jag verkligen inte gjort mycket, ingen promenad har jag tagit heller, så jag känner mig lite dålig!
Jag har bara kollat på tv och spelat svälta räv med Oskar och Kalle.
Nu lyssnar jag på Madonna också för övrigt, hennes äldre album är fan bra!
Justja, fick min lön idag, för EN dag, eftersom jag började jobba den 30 Oktober, så hann jag bara med en dag i Oktober, och jag hade 14 kr mer i timmen än vad jag trodde! Så då blev jag glad!
Kajsa smsade nyss om några olyckor på e20? e18? Den påväg till Västerås iallafall, hoppas att det inte är några jag känner med där! Läskigt.

trög!

åh jag trodde att jag va smart!
Men nej. Såhär tänkte jag:
"åh, jag kan ju kolla på klädaffärer som finns i USA, så kan jag ge pengar till Vickan, så kan hon köpa dom till mig så slipper jag frakten!"
Så gick jag först in på bloomingdale's, men det va kanske inget för mig, sen forever21, och tror ni inte att jag hittar en klänning som jag vill ha på nyår då!? Och är det nån som ska till vickan innan nyår och komma hem före? Nej.
Så där sprack min "brillianta" idé.
Tråkigt värre.
Jag sitter iallafall och hoppas på att min mamma ska ta min bil utan lov snart för hon måste hämta sin laddare till mobilen nånstans, och varför jag hoppas på det är för att hennes har gått sönder och hon har fått lov att låna min till jobbet. Men hon har tagit den 2 gånger till "privata" saker utan lov, så nu vill jag att hon gör det en gång till så  jag kan ta ifrån henne nycklarna så hon inte får låna den alls!!!
Innan har jag varit ute och gått med Sanna, vi gick runt sjön, och även om jag tröttnat på den vägen så tänkte jag inte så mycket på det när jag gick med nån. Sen pratade vi lite och sådär!
Snart ska jag nog gå och duscha också, och använda mina samples från TREsemmé, måste bara säga att dom är jätte bra! När mina samples är slut, så ska jag nog defenitivt köpa det!
Jaja, nu ska jag gå och kolla ifall min mamma har åkt!
Puss

greetings from the swedish girl

mysigt va!?
och gullig va?
jag sitter iallafall och kollar på paradise hotel, har druckit te, pratat med vickan och så!

och fint att min väst hänger kvar på spegeln sen jag tog kort på den!


snöflingor i april

kom nyss hem, har hämtat victor ifrån jobbet, känner ändå inte för att va hemma nånting, är bara så jävla irriterad och jag blir bara mer och mer ledsen för varje dag som går. Det är verkligen en sån I-hate-to-tell-you-I-told-you-so-situation så det går inte att förklara. Hur ska det här bli egentligen?
Okej, nu blev det här jätte internt, men många av mina vänner förstår nog lite ändå.
Jag ska iallafall ha en myskväll/natt här för mig själv i mitt rum har jag bestämt, så ska jag nog ha på mig min nya morgonrock om den hinner torka, och snart ta en dusch sen sitta här vid datorn och kolla på saker som jag vill se och prata med folk som jag vill prata med, och det är inte var dag jag gör sånt nuförtiden kan jag säga! Inte såhär iallafall, det var skillnad när jag gick i skolan. Men nu ska jag gå och kolla till morgonrocken..
puss


hm..

texten på förra inlägget är ju lite... stor? grå? Jag har faktiskt ingen aning om varför den blev så.
och nu är jag så jävla arg så jag vet inte vad jag ska göra!! ÅH! cp. Orkar inte ens skriva ut det här.!jgbhsdfioösbjköbjköx mitt tangentbord kommer fan gå sönder snart hejdå!

no need to say goodbye

åh, gud va dåligt jag är på att uppdatera nuförtiden! Jag ber om ursäkt för det, men det har inte riktigt känts som att jag har haft tid, och den jag har haft har jag inte orkat skriva något! Men jag har iallafall varit med Sanna och Victor hela helgen egentligen. Men jag måste skriva att jag har fått ett vykort från Vickan i veckan också, och gissa om jag blev glad då eller?! Det sitter numera uppe på min "anslagstavla" åh, säger jag bara! Och nu har jag inte mycket mer jag vill skriva!
puss


hello

tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag går in och duschar och far iväg för kvällen!
Jag kom nyss hem från stan med Sanna, och jag köpte en paljettväst, trosor och en klänning i krossad velour!
åh jag kom på att jag typ inte hinner skriva mer om jag ska hinna!
Här är det jag köpte!

dagens inköp/påhitt


1. En burk, som jag har lagt te i, och mitt paket!
2. Mitt paket, som visar sin genialiska sida, den är återslutbar!
3. A close-up. Och även en hej, jag är stolt over my achievement!
4. Toppen, gåvan till mig själv..
5. En till close-up.

(Mindnote: jag har inte varit ute och gått sen i fredags, och jag måste säga att jag faktiskt känner mig tjock! Även om jag typ gått 10 minuters promenad x2 fram och tillbaka till bilen och sen sprungit runt och upp och ner i trappor, så känner jag att det räknas faktiskt inte, för jag känner mig inte, sådär aah, och får ny och fräsch energi ifrån det! Måste ta tag i detta, SNARAST!)

tisdag

idag har jag jobbat 13-19:15 och stängt idag igen, själv. Men hela dagen har gått bra, efter jobbet åkte jag och hämtade upp victor hos sanna, sen åkte vi och hälsade på sanna på jobbet och jag köpte två pajer, en tills imorrn när jag jobbar, sen en till nåt annat tillfälle!
Sen så åkte vi och tankade min bil och jag köpte en macka på statoil eftersom jag va hur hungrig som helst! Sen så typ gjorde vi inte så mycket mer, pratade lite bara och jag åt min macka.
Justja, mellan 18-19 är det inte speciellt mycket att göra på indiska, och jag hade köpt en top på dagen där, så jag slog in ett paket till mig själv, det blev jätte fint! Ska försöka få upp en bil på det jag köpte senare ikväll innan jag går och lägger mig, jobbar 9-14 imorrn så jag måste sova ganska snart!
Sen nu när jag kom hem har jag bara setat i vardagsrummet med per och pratat lite.
Och nu har jag nog inte så mycket mer att berätta mer än det att jag ska nog gå och ta bort mitt nagellack nu för det ser jätte fult ut för det är så bortnött!
puss

Till Vickan!
Jag saknar dig också! Jätte mycket! Tänk va roligt vi kommer ha när vi träffas igen! <3


måndag

tänkte skriva lite innan jag går och lägger mig.
I helgen har jag;
fått och köpt min bil
varit på sylvia
träffat victor några gånger
räddat min systers fredagskväll
nästan blivit påkörd av en störd bilist


Och idag så började jag dagen med att inte vilja gå upp ur sängen för jag hörde att min familj fortfarande va hemma ifrån jobb och dagis.. Sen hade jag jätte ont i huvudet, och sen ringde Ulla och frågade om jag kunde jobba för hon hade blivit sjuk, så fick åka in och jobba. Och stänga för första gången helt själv! Så om det står imorrn i tidningen om inbrott på indiska, så vet ni ju vem ni kan skylla på!
Sen tog jag bilen hem och kollade på tv, lagade nudlar och kollade lite på film. Och nu sitter jag här och ska snart sova tänkte jag för jag ska jobba imorrn med! 13-19:15 och stänga själv då också.
Jag har skrivit en liten lista på vad man ska göra då haha.

Sen i helgen så kanske det blir fest hörde jag, så måste komma på en outfit tills dess också, plus att jag måste köpa lite tyg den här veckan hade jag tänkt, och på torsdag blir det arbetsförmedlingen!

Men nu ska jag gå och lägga mig!
Puss


I'm back!

men har inte så stor lust att skriva!
synd va!?
JA

svensson svensson

idag tog jag bussen till stan vid 11 och mötte sanna på bussen! Vi gick lite på stan, sen gick vi hem till borsökna igen! Det va mycket trevligt må jag säga! Efter det satte jag mig och gjorde 2 diadem ett svart och ett röd/rosa, eftersom jag beställt så mycket fjädrar på panduro, som jag hämtade ut på stan idag. Och ska lägga ut bilder senare, om det är nån som vill köpa ett liknande så är det bara att hojta till! Rätt billigt! Billigare än i butik iallafall. Sen efter det kommer jag fan inte ihåg vad jag gjorde, men efter ett tag va det iallafall kväll och jag och min syster till ica maxi och shoppade lite, vi handlade 2 kellogs special, typ någon slags bar (vet inte det svenska ordet..). I choclate chip och bliss, strawberry choclate, nån film med ashley tisdale (min systers) och jag köpte första säsongen av svensson svensson! Så när vi kom hem så kollade vi på den där filmen sen gick hon och la sig och nu sitter jag och kollar på svensson svensson, under en filt och fryser lite.
puss

en till


så synd att jag inte har min ring på bild bara!


kväll

måste snart gå och lägga mig, men innan kan jag ju berätta att jag åt med min mamma på akropolis ikväll, filé mignon, så det är välbehövligt med min promenad med sanna imorrn!
Tänkte bara lägga upp nån bild på mig idag bara!
Sen ska jag sova!


Gillar egentligen bara mitt ansikte på bilden men tyckte att den va lite cool ändå haha, men hade inte hatten när vi åt!

jimmy choo for hm

Satt och bläddrade igenom förra numret av glamour och hittade en ad för jimmy choo's hm kollektion, och jag blev helt kär i naglarna på modellen! (Armbanden också, men mest naglarna!)
Kolla bara!

bilden är tagen från hm.com


seg

jätte seg dag, för idag lyckades jag sova 9 timmar inatt! woho! Och så var jag trött när jag gick upp också, så la mig och kollade på tv, och somnade i typ 30 minuter, sen när jag vaknade tänkte jag att jag skulle ta en promenad, men den har inte blivit av än, eftersom jag är seg och vädret ute va någonslagss blandning av snö och regn, och nu börjar det bli mörkt..
Världens längsta mening blev det också, haha.
Det blir nog ingen promnad idag, även om jag kanske behöver?
Ikväll ska jag iallafall ut och äta med min mamma, på akropolis tror jag, eftersom jag åt ming i helgen är jag inte så sugen på det, och eftersom jag bjuder kan det ju inte bli alldeles för dyrt hehe.
Jag är sugen på pasta carbonara, haha!

Har nyss målat naglarna också, i typ mörkbrun/mörkröd-nånting?
Och jag tyckte att det va så roligt imorse när jag vaknade, för innan jag somnade så tänkte jag att tänk så skulle jag bara prata och tänka på engelska, så testade jag och tänka på engelska tills jag somnade, sen den första tanken jag tänkte när jag vaknade tänkte jag på engelska haha!
Jag funderar på att om jag ska plugga nånting, nångång snart så kommer det vara nån engelska-kurs bara för att hålla kunskaperna uppe, även om jag kanske inte tog skolans engelska på så mycket allvar, så skulle det vara kul att lära sig alla lite svårare saker som man aldrig får lära sig i skolan, och är för svåra att märka genom att bara lyssna på engelska, som man gör på tv tex.

Men nu är det mörkt ute nästan, så det blir nog ingen promenad idag. Tur att jag har bestämt en imorrn!
Men nu ska jag nog, göra nåt annat typ..
herrå

nu har jag ätit upp och kollat klart! och det var jätte gott!
Det blev ingen promenad med Sanna idag eftersom hon blev kvar så länge hos sin syster, så vi ska ta den på torsdag istället!
Och då åkte jag in till stan för att lämna tillbaka en sak på posten och köpa center och tandkräm. Sen tog jag en lite promenad också, eftersom jag skulle äta godis.
Men när jag kom  hem va jag inte alls sugen på godis, och inte nu heller ska jag säga. Blev ju mer sugen på paj, och det har jag ju ätit nu så, jag är nog pleased.
Och nu känner jag som att jag skulle nog kunna somna tidigt och bra ikväll, kanske iallafall, hoppas.

paj

nu ligger pajen i micron! det blev grillad kyckling med paprika, gott! Jag känner mig så vuxen när jag är ute och åker sådär hihi
Nu ska jag äta pajen och kolla på desperate! Sen christine!
Sen måste jag ju berätta om min kväll! Den innan nu såklart

hungrig

har upptäckt att jag är hungrig och vill åka och köpa en paj! Ska nog göra det lite fort, fast kommer ju inte hinna tillbaka till desperate men vill åka ändå! HEjdå!

när ljusen släcks så ska du va min

åh, jag är trött och funderar på att gå och ta en dusch, även om jag ska ut och gå om en stund med sanna, men känns som att jag vill duscha, och jag kanske kan bli piggare då också. Sen är jag jätte sugen (fortfarande) på sånna där runda center! Men vet inte hur jag ska få ta på dom riktigt, känner mig för trött för att köra, och det är ju rätt långt till ica stenby, och kiosken här lär det väl kosta några hundra för en halv center! Nemen, det är ju lite dyrare iallafall.
Sitter iallafall och lyssnar på röd, jag har nog lyssnat på den hela tiden (eller varje gång jag setat vid datorn) sen i fredags!
Men ska nog duscha nu!
pussherre

okej.

nu är resultatet här, blev ingen jätte skillnad men fick iallafall bort det jag ville!
och jag måste säga att hon klippte nog bort 8 cm på det där längsta i mitten (det jag ville ha bort) även om det knappt syns.


ja!

tog nyss kort på mitt rätt långa hår om jag får säga det själv.. men snart, om en timme så ska det bort eller det kommer bli kortare iallafall! Fast skulle aldrig göra det om jag inte kändes att det behövdes så. Nu har jag en före-bild sen efteråt ska jag göra en efter-bild också så får ni se!

måndag

Åh, jag är jätte trött! Eftersom jag sovit så lite i helgen, så hade jag kanske behövt sova mer inatt, men ville inte sova för länge på dagen och vända för mycket på dygnet, så jag vaknade kl 11 och somnade kanske halv 2. Så jag kommer nog kunna somna rätt tidigt ikväll hoppas jag.
Jag ska klippa mig idag för övrigt, ska klippa bort endel av håret som jag bara har blivit irriterad på på senaste tiden, så det kommer bli lite kortare, men ändå fortfarande långt!
Kl 16 ska jag göra det, så snart måste jag gå och duscha för att hinna med att ta bussen så jag kommer i tid!


i brist på sömn, och i ovilja för att sova

jag har insett att min senaste kyss: va fan så dålig!
jag lyssnar på: kent - taxmannen
jag pratar: inte alls just nu
jag tycker om: mycket
jag avskyr när folk: sviker
min bästa vän är: Victoria Engström
min första vän heter: Första vet jag inte, men första riktiga var nog Johanna
kärlek är: dåligt ibland, bra ibland
när jag borstar tänderna: spottar jag alltid 2 gånger
när jag lagar mat: älskas den alltid!
jag tänder på: jag vill skriva att jag är dum i huvudet, men munnar då.
det sexigaste yrket är: ett sexigt yrke? typ inget.
det är charmigt när: man är blyg
jag är rädd för: svek
den värsta känslan är: klumpen i magen av oro
den bästa känslan är: lycka
jag är bäst på: åh jag känner bara att jag har växt ifrån listor!
jag är sämst på: vet fan inte
om jag var ett djur skulle jag vara: en puma
jag kommer alltid att vara: den jag är
det finaste som finns är: lycka
i sommar: ska jag ha kul
sist jag grät var: igår hos vickan!
jag kan: allt om jag bara vill (nästan)
jag kan inte: slicka mig på tungan jag spar det och har det som bevis på min trötthet, menar på näsan
när jag vill tänka går jag: ut
när jag bakar så bakar jag: tårta
min mobiltelefon är: bra att ha
när jag vaknar på morgonen: ligger jag kvar i minst 1 timme
innan jag går och lägger mig: kollar jag på nån serie eller smsar 
just nu tänker jag på: att svara på frågan
bebisar är: jobbiga, men söta om dom går att lämna tillbaka till mamman
idag har jag: varit med victor och skjutsat sanna till jobbet
ikväll ska jag: kvällen är nog över
imorgon kommer jag: klippa typ 7 cm av mitt hår
jag vill verkligen: träffa vickan


(jag vet inte om det finns ett ord som heter ovilja)


åh gud

igår åkte jag till vickans hem här i Sverige för att lämna min present till henne, och åh vad jag har saknat att vara där! Och hennes familj! Och vickan med såklart, hon var i skype när jag kom! Så jag hälsade på henne där, sen satte jag mig och pratade med Tomas, så började jag typ gråta lite, åh. Sen satt jag där och pratade ett tag sen vart jag tvungen att åka för att hinna till kajsa och ner till ming eftersom vi hade bokat bord till halv 8!
Men vi hann iallafall, så åt vi där, sen träffade jag på sebbe och hans lillebror lite där också.
Efter det gick vi på bio och såg flickan som lekte med elden, den var bra, men slutade dåligt, tur att sista delen kommer snart!
Och efter det, så gick vi hem till henne och satt vid datorn lite, sen började vi kolla på Dårfinkar och dönickar! ALLA avsnitt, och det tog typ 3 timmar så när jag kom därifrån va klockan efter 3, och gissa om jag var trött eftersom jag sovit så lite dagen innan! Men jag hade trevligt iallafall :)

Sen idag då, så vaknade jag typ 11 så är fortfarande trött, gick upp typ halv 1, sen så skjutsade jag Sanna till jobbet, sen fick Victor följa med mig och skjutsa min mamma och Amelie lite också eftersom jag hade bilen. Sen hjälpte jag honom att skriva sitt cv och kollade på tv. Sen gick jag hem typ halv 10 och va med min syster lite sen lagade jag mat för jag va så hungrig, och nu har jag nyss ätit och kollar på grannfejden, men jag borde faktiskt sova snart...

saturday, saturday, saturday

idag är jag trött! Kom hem typ 3, och somnade väl vid halv 4, så blev jag väckt imorse av alla barn som bor här och skriker.. inte så kul. Men gårdagen va mycket trevlig måste jag säga!

Just nu sitter jag och har nyss sminkat mig och fönat håret.. ska snart klä på mig, ska ju ut och äta på ming och gå på bio med kajsa ikväll. Men först så ska jag lämna en sak hemma hos vickan i hennes svenska hem! Hihi. Jag hoppas att hon blir glad!
Sen ska jag åka till kajsa och parkera bilen sen ska vi väl gå ner på stan!
Kommer nog hem runt tolv idag skulle jag gissa på, och imorrn då, DÅ ska jag sova så länge jag vill! (hoppas jag..)

röd

 

(skor: monki 500 sek. bilden är tagen ifrån monkiworld.se, tröja: HM 99 sek, Paljetter påsydda av mig. En parantes i parantesen (det är det som har tagit upp min tid!))

Nu ska jag snart måla mina naglar igen sen gå och duscha!
Sen vore det ju konstigt om jag inte skrev att kents nya album släpptes idag! Och jag kan nog bara säga att man måste lyssna några gånger innan man känner, åh gud va bra! typ, jag är snart där känner jag.
Va nere och köpte ett ex idag på stan. Och en ring också förövrigt, men orkar inte ta kort på den, jag känner mig faktiskt lite hänging..


åh

hej, om ni undrar vart jag har hållit hus så kommer det en bild på det lite senare!
Sen har jag ju jobbat igår, va typ sjukt trött hela dagen för att jag inte hade sovit knappt på natten! Och gissa om jag sov skönt inatt! Jag somnade direkt, och sov hela natten tills min morfar ringde halv 9 och väckte mig, sen somnade jag om tills 10 och då ringde han igen, en låg jag och halv sov till halv 12! Skööönt! Och nu har jag nyss gjort iordning mig, och sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig och skjutsa mig ner på stan! Ska köpa lite på Indiska och sen lite annat!
Just ja, jag köpte nya skor i förrigår! Bilder på dom kommer också senare!
När jag kommer hem måste jag fixa lite på datorn, städa mitt rum, och fixa lite och lite sånt!

until the break of day

justja, kajsa ringde mig idag och hon va i stockholm, så ville hon ha en tröja men den va slut överallt där, så jag hjälpte henne att beställa en på nätet åt henne!
Sen precis när jag hade börjat gå min promenad, så kommer jag på att jag ska ju laga mat idag! Så min promenad blev cirka 35 minuter bara, så när jag kom hem fixade jag en falukorv och la den i ugnen, sen sprang jag ner och duschade, och sen upp igen och fixade potatismos! Sen åt jag och min syster, sen nu sprang jag ner hit och ska snart gå iväg och sminka mig så jag hinner ner till stan sen innan det stänger! Sen måste jag sitta och sy hela kvällen! Ja!

hihi

nu är jag glad!
Först så ringde ulla, så jag ska jobba imorrn 13-19! Och stänga, och eftersom jag inte har gjort det förut så skulle ulla stanna kvar med mig! Skönt!
Sen efter det så ringde jag panduro, och kollade om dom hade några varor, dom hade typ 2 st av det jag ville ha, och resten skulle dom beställa till mig nästa vecka haha, och det jag ville ha la dom undan till mig tills imorrn!
Åh nu måste jag typ göra upp ett schema för att hinna med det jag ska innan fredagkväll haha!
Ne, det får nog bli att jag åker in snabbt ikväll och köper sakerna tror jag.
Imorrn måste jag ta bussen ner till stan 09:26 härifrån för att hinna vara på arbetsförmedlingen kl 10:15. Sen är jag klar där kanske halv 12, kvart i 12, och då måste jag springa på stan och hitta det jag letar efter! Plus att jag måste nog hinna äta nåt innan jag börjar! hmhm.....ja, så får det nog bli, och när jag kommer hem från jobbet, får jag sätta mig med mina projekt från panduro, så länge jag orkar iallafall!
Åh nu måste jag ta en promenad, snabbt eller ja, så länge den tar och sen typ duscha och så sen när mamma kommer hem typ låna bilen och åka och köpa det där!
Ja, så får det bli! Och ett rörigt inlägg blev det!

here goes something

istället för min promenad som jag skulle ta, så blev det en liten utflykt med min syster till tuna park!
Hon skulle byta ett knäskydd/stöd? på apoteket, så det gjorde vi först. Sen åkte vi över till tp, och gick i lite affärer, hon köpte en ny vinterjacka (en likadan som jag har!) och trosor, och jag hittade en kjol på hm.
När vi hade gått klart där så åkte vi över till coop igen för jag va hungrig och kände att jag behövde köpa mat. Så jag köpte en lax och ost tror jag? paj och kellogs special k bliss, 6-pack haha!
Ska nog snart äta en sån. Men ikväll har jag bara kollat på tv, ätit och läst en tidning! Och nu är jag jätte trött och har ont i huvudet,  men känner ändå inte för att gå och lägga mig, så jag hoppas på att jag kommer att få lite energi av min kellogs-bar!

Och så sa jag ju att bilder på min klänning som jag köpte skulle komma, och här är dom, bland annat!

tuna

ja, justja.
Eftersom det här är Sverige (och eskilstunabor som läser min blogg mest antar jag?)
Så i mitt förra inlägg kommer jag anses som alldeles för pretentiös, för att jag skrev om att jag hade ritat upp en klänning och tror att jag kommer bli nåt.
Men för er som inte vet så har jag velat bli modedesigner i flera år nu, sen 8an kanske och mitt intresse för det har fortfarande inte ändrats så jag kommer fortsätta att drömma om det även om jag bor i Eskilstuna, där ingen får framstå som bättre än en annan.
(Och nu måste jag även lägga till att jag själv är inget undantag i detta "påstående" om Eskilstunabor, jag är nog precis likadan, om inte värre, men det är bra att kunna erkänna sina svagheter för inte förens då kan man försöka bättra på dom!)

En till parantes. Nu kommer jag även framstå som dryg och en besservisser, men sånt är livet!

and copy the link

kom inte på nån rubrik så tog bara det spotify ville förmedla ut till mig.

Sitter och har nyss ändrat lite uppgifter på arbetsförmedlingens hemsida, jag är ju inte längre helt arbetslös!
Igår när jag jobbade så va det faktiskt jätte kul! Det var två praktikanter där, en ifrån handel och nån annan typ dekoratörspraktikant, men det var trevligt! Anna och jag (praktikanten från handel) pratade om hur mycket vi hatade Ann, jag undrar verkligen om det inte finns nån i hela världen som inte hatar Ann?
Efteråt så gick jag på stan en stund och träffade på Josse! Har ju inte träffat henne sen studenten!!! Så vi sa att vi skulle ta en fika eller liknande snart, och det ska jag faktiskt se till att det blir av!

Så köpte jag ett nyss skissblock eftersom mitt andra har jag övergått till andra teckningar i istället för kläd design plus att det är snart slut också, så idag har jag ritat upp en couture-klänning som jag tycker är lite chic-goddess-ish, tycker jag!
En dag när jag kan sy upp den så kanske den blir verklighet också, eller så lyckas jag skaffa en symaskin och bli sjuuuukt duktig på att sy, och syr upp den själv och sen säljer den för massvis med pengar så jag kan anställa en liten slav som syr upp allt jag ritar! Peeerfekt!
Jaja, nu driver mitt huvud iväg igen. haha.

Sen köpte jag faktiskt en klänning från indiska också som jag ska ha på mig på lördag! Ett kort på den kommer nog senare idag tror jag.
Men iallafall jag väntar på att min tvätt ska bli klar nu, innan gjorde jag rent i badrummet, sen när jag har hängt upp tvätten så ska jag nog ta en promenad!


måndag

sitter och kollar på sjunde himlen och irriterar mig på amelie och mamma som är hemma, amelie pratar verkligen 24/7 och bara jag säger åt henne att vara lite tystare eller inte stå framför tvn, så säger mamma åt mig? att amelie inte gör nåt fel?
PALLA
ska iallafall snart gå till bussen och ner till stan och jobba, ikväll ska jag nog bara kolla på tv och sådär.
Igår va jag förresten med victor och sanna på kvällen, det var trevligt, vi gjorde inte så mycket speciellt, kollade lite på tv och så!

jobbjobb

ska jobba imorrn med! woho!
13:30-18
kom och hälsa på mig vettja!
på indiska förresten haha

söndagsöndag

sitter i soffan och kollar lite på tv, och lite på andras bloggar.
Blev jäävligt irriterad på en sak nyss som jag läste, tyvärr kan jag ju inte skriva ut det här i min blogg, men vill bara skrika till den personen som det handlar om att den bara blir utnyttjad så jävla hårt! ÅH!
men jaja, är det bara jag som har fel med nätet på min mobil? med comviq? det är helt cp sen igår, och hoppas verkligen inte att min mobil är sönder för har ju inte råd att köpa en ny! åh.
Men idag då så ska jag väl fortsätta kolla lite på tv, sen gå en promenad, träna lite styrka, duscha och fixa mig, sen kommer pappa och då ska vi åka och fixa lite med min bil, så jag kan få den snart! Sen efter det ska jag väl kolla på vem kan slå filip och fredrik kanske.

längesen vi sågs

tänkte bara säga godnatt till alla där ute och säga att imorrn kanske jag skriver om vad jag gjort alla dessa dagar när jag inte uppdaterat något! om jag orkar såklart.
Nu ska jag bara gå och lägga mig och somna, jag är verkligen jätte trött.
Jag har nog gjort mig själv gravid, jag är trött, och sugen på choklad och har ett asbra luktsinne like aaall the time!
Eller så kanske nån har injekterat spermier i mig när jag sovit!? Typ spindeln som va i mitt rum för några dagar sen, den var ganska stor, fast jag fångade den, men den ropade nog på sina kompisar som la lite spindelspermier i mig, synd att jag inte har nån spindelman som är där och sprutar istället, som vickan haha! Eller hennes spindelman sprutade ju inte i henne haha, men ja. Spindlarna gjorde det i mig (säger vi). Så snart kommer jag nog föda spindelbarn..
Det känns som att det märks som att jag är trött nu, jag bara skriver det som kommer upp i mitt huvud. Jag ska nog sova nu.
godnatt.

RSS 2.0