men gud!

jag glömde ju det absolut viktigaste som hände på hela dagen!
Ulla från indiska ringde mig och frågade om jag ville jobba på fredag, och självklart vill jag det! Så jag ska jobba 13:30-18 woho! Inte så länge, men alltid nåt ju! åh, jag har verkligen saknat att vara där!

min dag, idag.

den började med att jag gick upp nångång, typ mellan halv 10 och 10, kollade på tv, duschade och gjorde mig iordning, sen åkte jag och hämtade upp mormor och morfar vid busstationen för dom hade varit på kryssning, och under tiden så har jag tagit hand om deras bil, hehe. Sen körde jag hit sen fick morfar ta över, då gick jag in och hm, jag tror att jag satte mig vid datorn sen skulle jag kolla på american dreams så jag la mig i sängen, men somnade! Sen vaknade jag av att mamma pratade med mig, och då bestämde jag mig för att gå en långpromenad till ica stenby för att köpa naturgodis till grey's ikväll, så det gjorde jag typ kvart över 3 och var hemma igen tio i 5, så det tog typ 1 ½ timme och gå, och jag har räknat ut att det är lite över en mil, så det kändes bra!

När jag kom hem duschade jag och så, sen åt vi, sen kom jag på att jag ville tvätta håret, så då gjorde jag det, sen så kollade jag bara på tv, framtills grey's började då plockade jag fram min cola och naturgodiset som jag köpt! OCH IZZIE SLUTADE!
Sen kollade jag på fråga olle dokumentären, och nu sitter jag här och skypar med vickan och mår illa!

Imorrn blir det att städa hela huset (igen!!) och fixa disken och laga mat. kuuuul!


curlycurly



fixade till lite av mitt naturliga hår i söndags

you said it was love, I got what I need to get by

I couldn't act like you
but I can love like you do
between us there is something
I can't explain it to you

åh

jag är sååå jävla hungrig! hoppas att det blir mat snart.
Jag har precis duschat och gjort mig iordning, jag tänkte att nångång efter maten så skulle jag ta och åka och köpa typ lite schampoo och balsam, tandborste kanske och så.. Sen måste jag posta ett brev om det ska komma fram i tid också..
Idag har jag inte gjort nåt speciellt heller, typ bara vikt tvätten från igår och kollat på tv, och gått runt sjön.

Förhoppningsvis blir det att prata med vickan ikväll när hon kommer hem också, så det ser jag fram emot också. Men hoppas hoppas att det är mat snart!

monday

idag så gick jag upp vid 9, så gjorde jag mig iordning och tog bilen ner till stan, parkerade och kom på att jag hade ganska bråttom, så sprang typ och blev helt svettig, men som tur va så kom jag fram till arbetsförmedlingen i tid! Va på mötet, känns ju lite bättre att vara arbetslös nu när man kan få lite pengar för det också! Sen när jag va klar där, så gick jag lite till åhlens och kollade lite, och där träffade jag Sanna J och Nova lite, sen gick jag vidare till indiska och hälsade på Ulla lite! Och det var som vanligt lika trevligt! Sen efter det gick jag till hm och bytte den svarta tröjan som jag köpte i fredags till en XS istället för S och den satt MYCKET bättre kan jag säga! Jag typ drunknade i S av nån anledning!? Och efter det gick jag till panduro och köpte lite saker till ett kort och sen köpte frimärke, sen gick jag hem och kollade på tv, duschade och sådär.
Sen så vart jag tvungen att dammsuga hela köket och vardagsrummet för att oskar slängde ut massa smulor där, sen tyckte jag att det va lika bra att jag dammsög överallt när jag ändå höll på (så kanske nån blir glad?) så det gjorde jag. Efter det gick jag ner och städade hela MIN toalett som har fått två inkräktare som stökar ner hela handfatet hela tiden!? Och justja, jag tvättar också, sista maskinen tvätt håller på nu.
Visst är jag duktigt och mitt liv är så intressant? mhm..

Och vad ska jag göra nu då?
Typ hänga tvätten när den är klar, och funderar faktiskt på att gå ut och gå för jag känner att jag behöver det nu!

Och sen va jag och min syster på ljusshowen igår ju, fast vi fick inte se nån i kent:( Men jag filmade några filmer till vickan haha så hon också får se! Sen efter det så gick vi till ica för att köpa chips men dom hade inga bra så då gick vi tillbaka och då träffade vi victor en stund, sen vid bilen så råkade jag sätta på larmet som jag inte kunde stänga av sen haha. Tillslut fick jag av det (eller mickis fick..) så åkte vi till coop och köpte chips och cola, sen när vi kom hem hyrde vi film och myste lite!

Men nu ska jag nog ta den där promenaden faktiskt!
hej

nytt


nonono

nu när jag loggade in, så kom jag på att jag faktiskt inte har nån lust att skriva blogg än idag haha, men skrev iallafall det här, men vad jag har gjort idag får bli senare!

postpostpost

titta vad som kom i min postlåda idag av min vän kajsa!
jag blev jätteglad! och rörd kan jag säga!

helseg dag

sitter och lyssnar på jagad på mix megapol, för dom jagar ju nån i eskilstuna just nu, och sebbe sa åt mig och lyssna för tydligen så är det många folk som letar här i eskilstuna haha? pinsamt kanske. ja.
Men, idag har jag verkligen inte gjort nånting! Bara hängt upp en tvätt och kollat på tv/datorn. SKITTRÅKIGT verkligen! Men kanske har ett jobb pågång? Kanske, men eftersom inget är säkert än så kommer jag inte säga mer om det.
Så känner jag mig tjock idag också eftersom jag har inte haft nån lust att gå runt sjön idag pga min seghet och vädret. Men måste nog ta mig ut imorrn innan jag får alldeles för dåligt samvete!
Åt iallafall en ganska så bra och nyttig frukost, vilket jag har gjort i några dagar nu.
* Gröt med LITE sylt och mjölk
* 2 fibermackor med ost, leverpastej och 2 kokta ägg på
* Ett glas mjölk
* 2 frukter

Och jag äter frukost ganska sent på dagen eftersom jag brukar gå runt sjön först, så äter kanske nångång vid 11-12 och då känns det ganska bra att äta en sån frukost, för man blir väldigt mätt, och håller sig mätt rätt länge också. Och det är ju bra, så man inte går och småäter sådär.

Måste säga att jag tycker att det är skitdålig musik just nu på radion? Varför spelar dom sånhär DÅLIG musik liksom? Megapol brukar ju ha ganska okej musik, eftersom det är blandat, men nu är det typ bara rixfm musik.. gillar inte det. Men vill ju se hur det går i pogrammet så får fortsätta lyssna.

Och kan ju berätta också att jag nyss har duschat, och klätt på mig och sådär, nu ropade min mamma att det va mat, så ska väl gå upp och fortsätta lyssna där! Tjingeling!


..

godnatt alla!

g-som i gemenskap

kände att jag behövde en bild på detta underbara mästerverk!


the weekend

Ja, igår då, vad hände då? Först så började jag dagen med att dammsuga och torka golven i hela huset ca 200 kvm. Efter det så tog jag mig ut och gick runt sjön, och tränade lite lätt styrka i 30 min när jag kom hem, men var ganska trött eftersom jag faktiskt inte hade ätit nåt än. Efter det så tog jag en dusch och gjorde mig i ordning. DÅ, tyckte jag att det var dags att äta för klockan var närmare 17 på kvällen, tog två mandariner och ringde mamma och frågade om vi skulle äta snart, fick svaret att vi skulle inte äta på flera timmar, för dom skulle fixa massa hemma, sen hinna med att gå runt sjön också.. HAPP, tänkte jag och typ satte mig i soffan och dog lite. Sen närmare halv 8 så skulle dom gå ut och gå och då kände jag att ansvaret för maten, det fick jag ta, även om jag va vääldigt hungrig! Så jag lagade potatis i ugn, med lax, sallad, baguette, sås och lite citronvatten till dom som ville ha vin. Så åt vi runt nio, det var gott kan jag säga! Sen kollade jag på.. GISSA VAD!? G!!! åh, guuud va bra den äär! Jag älskar den verkligen, och så kom jag på att innan igår så va det faktiskt nästan exakt TVÅ! år sen jag såg den sist! Och jag ska verkligen börja kolla på den oftare nu känner jag, för det finns nog ingen bättre film, visst?
Sen forsatte jag mitt "80-tals-tema" med att kolla lite på Cocktail. Sen gick jag och la mig vid halv 1 och kollade på american dreams.

Under natten idag, så har jag vaknat jätte många gånger för att det varit så varmt i mitt rum, vi kom på hur man höjde värmen igår, och det blev alldeles för varmt för min sömn kan jag säga! Så idag har vi sänkt den igen.
Menmen, sen gick jag upp nångång efter 9 och gjorde mig iordning lite, och vid 11 så kom kajsa hit och kollade hur jag bor nu! Sen gjorde vi högskoleprovet, och vårat resultat blev 0,0! SLÅ DEN NI! (fast vi hoppade över läs delen, både svenska och engelska och sen nån annan del vad den nu hette med typ statistik, så vi gjorde 2 delar av 5 kan man säga.) Och så letade vi efter något klipp med Tomas som var med i postkodmiljonären i lördags! Men vi hittade inget tyvärr. Sen så ville kajsa ha geisha eftersom hon såg sånt godispapper i min papperskorg haha, fast först så åt jag lite frukost. Sen gick vi till kiosken och handlade, och då ringde kajsas mamma och skulle hämta henne, jag köpte en tidning för övrigt. Sen bestämde jag mig för att gå runt sjön när jag ändå var där borta, så gjorde jag det, sen mötte jag min mamma när jag kommit tillbaka på min sida, och så åkte vi och köpte lite blommor till vår tomt. Sen kollade jag lite på american dreams när jag kom hem och sen gick jag upp och läste min tidning i soffan, sen åt jag, sen har jag bara kollat på vem kan slå filip och fredrik? och så träffade jag ju min pappa lite snabbt när han var och lämnade min syster också. Och nu så sitter jag här, och ska snart bädda min säng och gå och lägga mig i den! PUSSHEJ!

kväll

var på stan med sanna, och hämtade ut biljetterna! så nu har jag dom folks! så fikade vi på vad det nu heter, det där nya stället? det var väl trevligt, och pratade lite gamla minnen och sånt, sen tog jag bussen hem. och ikväll så har jag bara kollat på idol och lite united states of tara, sen lagat lite mat också.. och TUR att camilla åkte ut ur idol! GUD jag hatar henne! sämst!
Men nu ska jag nog gå o lägga mig för jag ska upp tidigt och städa hela huset imorrn, som jag har fått i uppgift att göra den här helgen.
pussgodnatt

dangerous

måste snart gå till bussen, ska hämta ut biljetterna till kent med sanna på stan och jag känner att jag måste skynda mig och klä på mig nu så jag hinner till bussen!
så hej!

mitt rum!



(synd bara att det blir så brusigt och dåligt ljus med iso 800, som är det högsta på min kamera.. det blev fina vita prickar här på bloggen också märke jag.)

Men det fattas bara två småsaker, så man kan ju nästan säga att det är klart nu!
fint va?

åh!

måste bara säga att jag är ganska irriterad just nu!!
åååhh!

hm..

funderar på att gå och lägga mig nu faktiskt.
Ikväll har jag tränat, duschat och sen kollat på grey's anatomy och fråga olle dokumentären. Inte så mycket mer egentligen. Och min säng är ju så super-duper-mysig så det känns väldigt lockande att krypa ner i den faktiskt!
Och jag har kommit på att kommentarerna som jag skriver på vickans blogg inte är skriva som alla andra, utan jag skriver typ som jag tänker och skiter i hur det blir haha, menmen! Lite onödig information sådär, men inte så ovanligt när det gäller mig.

Ne jag ska nog faktiskt gå och lägga mig nu. pussgodnatt

get up

kanske dags att skriva nåt här nu?

Börjar med i måndags, och jag och Sanna J, åkte till ikea för att köpa saker till mitt nya rum, och jag hade lite otur där eftersom massor av saker som jag ville ha va utsålda.. Träffade Merja och Jörgen med Jocke och Marcus också, men det var trevligt där tycker jag, och jag fick med mig rätt mycket av det jag ville ha ändå. Sen åt vi på mcdonalds och åkte hem. OCH på hemvägen så är det ju fartkameror, så va det 90, jag körde 90, en bil körde om mig, så såg jag skylten om fartkamera, sänkte farten till 80 för att vara på den säkra sidan, och vad gör fartkameran!?! JO, den tar kort på mig!? ÅH! jätte cp ju!? Aja, får se hur det blir med det där.
Sen åkte vi hem till Sanna och va där med Victor, så åkte vi och handlade lite mat till victor, och när vi kom hem kollade jag och Sanna på gossip girl och sen svenska hollywoodfruar, och sen lite roast på berns, sen fick jag skjuts hem. Och somnade typ.

Sen igår höll jag på med mitt rum i typ 12 timmar, och därför va jag så trött igår, och det blev bättre när jag drack min saft sen haha. Gjorde iallafall massor, typ tvättade flera maskiner tvätt, städade mitt badrum, gick en promenad, dammade av ALLT! packade upp saker ifrån ikea, och monterade ihop dom, och hjälpte till att sätta upp vissa saker, fixade lite på min spegel, fixade listerna och ja, massor. Tappade min säng på min stortå också, det var inte skönt! Sen kollade jag bara på tv, duschade och gick och la mig i min otroligt mysiga säng, den var extra mysig igår!

Och idag har jag gått runt sjön, kollat på tv, hängt tvätt, och fixat med mitt fotoalbum! Och min jäävla spegel som jag inte gillar så mycket just nu, färgen torkar aldrig? Jag målade fan den i lördags och den är fortfarande inte helt torr?! åh! men tejpade baksidan haha för att färgen inte ska komma på väggen så nu har jag kunnat sätta upp den iallafall haha.
Nu ska jag snart gå och duscha tror jag! Ska nog ta kort på mitt rum snart också så ni får se! Jag älskart!

shit!

hej! jag är så jävla glad, trött och slut så jag kan tyvärr inte skriva idag. heerrrrå

(kanske senare när jag har vilat!)

ska upp och dricka saft nu

400 slag

efter många hat-ord om ticnet (det var som vanligt heeelt överbelastat!) så stod jag där på bokningssidan!
Så nu har jag två biljetter till mig och sanna (E)!
25 februari 2010 blir det!

YES!

en sång för dig

har nyss borstat tänderna, sitter och väntar på (nu måste jag skriva såhär för att ni ska kunna hålla reda på min dag haha!) Sanna E på msn för vi ska boka biljetter till kent kl 9. Jag är jätte nervös! Jag hade värsta klumpen i magen när jag vaknade haha!
Men mendans jag väntar så kan jag ju faktiskt berätta om gårdagen.
Först gjorde jag ju min super-fina talva!
Sen gick jag upp och åt och sen kollade lite på tv, sen gick jag ut och mekade med min cykel (JA, mekade! jag har blivit så händig nu för tiden tycker jag, min syster sa typ "malin, du kanske ska bli målare istället, du målar ju allt nu för tiden" menmen, jag fixade iallafall min sadel och mitt styre, sen en liten sak på heter det stänkskärmen? orkade jag inte fixa igår, och sen när jag upptäckte att det va punka på framhjulet, då orkade jag inte mer och gick in haha.
Sen gjorde jag iordning mig så kom pers mamma och syster som skulle fira kalle som har fyllt. Så va det typ kalas hela kvällen. JOBBIGT!
Så tränade jag lite styrka och så, så nu har jag värsta träningsvärken i nacken känner jag (tränade mage och rygg/nacke)
Sen kollade jag på evan den allsmäktige på kvällen och somnade som en stock efter det!

18 minuter kvar nu!


åh vad glad jag är!

jag är så stolt över mig själv just nu haha!
Kom på igår att jag hade ju en tavla som jag ville göra om till mitt rum, så satt jag ock kollade på olika motiv på ikea, sånna där 5-pack som man brukar köpa.. Men jag hittade inget som jag fastnade för, så kom jag på att jag kan ju googla, och sen skriva ut bilderna! SMART!
Så det gjorde jag, satt och letade bilder i säkert 3 timmar och min bak höll på att dö bara för att jag hade setat på den så länge! Sen tillslut vid 1 inatt, så hade jag hittat alla 3 bilder!
Så det första jag gjorde imorse var att gå upp och leta upp papper att skriva ut på, och sen fixa det!
Här är resultatet!


Helt vanlig ikea-tavla..            Sen en üder-snygg ikea-tavla med en touch of malin!

milliondollarprice

sitter och letar efter bilder till en tavla jag tänkte fixa lite med, har setat stora delar av kvällen med att försöka hitta en jag-vet-inte-vad-man-kallar-det thing från ikea, helt utan någon lycka att hitta den alls! Jag vet att jag skrev upp den på en lapp för typ 1 ½ månad sen när jag satt och kollade i katalogen, när jag hade kollat klart la jag lappen i katalogen, och nu så hittar jag varken katalogen (med lappen) eller den där saken! Det är jätte frustrerande kan jag berätta!
Sen förlorade sverige också.

mätt

sitter kvar vid matbordet just nu med min syster och äter godis och pratar med vickan på skype!
Det känns ganska så trevligt faktiskt! Fast jag är typ huuuuur mätt som helst och vill bara tänka på hur mitt nya rum ska bli! åh :)

lördag

mitt batteri tar snart slut på datorn, så får fatta mig kort!
Idag började jag dagen med att följa med mamma ut på promenad runt sjön, ganska så skönt väder idag faktiskt. Sen åt jag lite frukost (pizza från igår haha) och kollade på tv. Sen gick jag ut och målade min spegel efter ett tag, och bilder på den kommer att dyka upp här snart! Sen plockade jag ur diskmaskinen o så. Sen kom jag på att jag måste kolla vad jag ska köpa till mitt nya rum, och jag tror att jag har blivit kär i lite sängkläder som inte ens är min stil egentligen! Men jag tror att jag måste ha dom faktiskt! Men nu dör datorn snart ju!
Ska gå och laga sallad nu.


sebastian potion 9..

köpte jag också i torsdags, kajsa använder den till hennes hår, och det är ju lite självlockigt egentligen också, och hon har inte behövt platta håret sen hon började använda den, så då tänkte jag äh, lika bra jag testar jag med!

Och faktiskt så behövde jag inte platta håret idag! Bara att ha i i håret när det är lite blött, och föna ut sen. Plus att det är en inpackning som man inte tvättar ur, så det vårdar håret samtidigt, och den har även värmeskyddande medel i! Bra va!? Jag tycker det iallafall!


sådär

nu ska jag berätta om mina dagar här.

onsdag: tror inte att jag gjorde något speciellt då faktist, inget värt att nämna iallafall.

torsdag: va typ vaken hela natten, somnade runt 5 tror jag, va tvungen att gå upp kl 7, var aas trött, gick och sov lite i soffan, sen skulle jag och victor iväg och söka jobb så jag gjorde iordning mig. Sen åkte vi runt och sökte lite, på lite ställen, sen delade vi på en kebabpizza, sen var jag bara hemma och slappade framför tvn resten av kvällen.

fredag: vaknar kl 8 av att den döva gubben som lägger (la) mitt golv kommer och börjar hålla på, får upp sover lite i soffan, äter frukost mm. Så eftersom endel ställen sa åt mig att komma tillbaka idag, så skulle jag och victor åka även idag, och det gjorde vi. Sen åt han lite sen började han jobba, och då var jag bara hemma och sen stod jag och lagade TRE!! pizzor för att vi är så många, typ 7 pers, det tog typ 2 ½ timme av någon anledning. Sen har jag bara kollat på idol och hjälp min syster lite ikväll, och nu sitter jag och väntar på att vickan ska svara på skype!


och justja! Jag har fått ett jobb!!
Ett litet iallafall, på Posten, samma som varje år, på julkortsorteringen!
Tycker att det är asbra nu när jag har all tid i världen att stå där och sortera allas julkort!
Jag tänker stå där från morgon till kväll! typ. om jag får.


och så måste jag säga att det är nåt som stinker här i min hall!! det luktar typ spyor, det känns som att om jag andas in den här luften så kommer jag bli magsjuk ungefär. Men jag har inget val just för tillfället.
Surt.

åh

har inte haft nån stor lust att sitta vid datorn de senaste dagarna, och inte just nu heller för övrigt. Så jag tänkte bara skriva lite kort om att jag nog tänker ta mig lite tid att berätta om dagarna jag missat, imorgon istället för idag är jag dööödstrött pga no sleep.
så byebye

behind me

jag står ensam kvar.

ksdfkp

åååååh, guud vad seegt!!
Idag har varit som alla andra dagar. Har förberett maten tills ikväll och plockat lite.
Det börjar bli ganska tråkigt och gå samma vända runt sjön varje dag också, men jag känner att jag behöver komma ut och göra nånting iallafall. Är sjukt trött idag också så jag kommer väl somna några gånger i dag innan ikväll känner jag så jag kommer vara jätte pigg då iallafall.
På torsdag ska nog victor följa med mig och söka jobb tror jag. Sen måste jag lägga till att jag är lite irriterad idag också, för det finns så många tröga personer i den här världen så man vill bara slå dom ibland!
Nu ska jag nog fortsätta med mitt tråkiga liv, hej svejs.

jag låter dig avsky mig

har egentligen ingenting att skriva om faktiskt, men jag har bara jävligt tråkigt, och inget annat att göra. Sitter och lyssnar på kent, har kollat på svenska hollywoodfruar nyss, synd bara att det är slut nu! Innan det så kollade jag på de gossip girl och one tree hill avsnitten jag missat sedan förra säsongen, och det var väl helt okej utan peyton och lucas egentligen.
Jag har så tråkigt att jag fundrerar faktiskt på att gå och lägga mig nu, kanske borde göra det? Men det kommer väl sluta med att jag sitter uppe länge bara för att jag sa sådär nu, inte bra!
Fast då kanske jag orkar vara uppe länge imorrn och skypa? hm, hm...

bathroom

här får ni the before and after pictures av mitt badrum!

Before

After







Det känns ju lite bättre iallafall! tycker jag.


gårdagen

är jag ju tvungen att berätta om också.
Det började med att jag sov ganska länge, typ till kvart över 11 kanske, så åt jag frukost, så skjutade jag min syster till en kompis så ringde victor och undrade om jag inte ville följa med han och sanna till lager 157, eftersom jag och sanna hade ju sagt att vi skulle hitta på nåt igår. Och det ville jag, så vi åkte dit nångång på eftermiddagen, fast jag hittade inget speciellt. Sanna hittade lite saker, och victor en tröja!
Sen åkte vi hem till eskilstuna igen och åt på mcdonalds, gott!
Sen hem till sanna och kollade på sanning eller konsekvens, och sen lite tv, sen bestämde vi oss för att hyra film,¨och så fick vi låna mammas bil att åka in till stan med, så hyrde vi wallander, vad hette den? haha, och köpte lite saker till också!
När vi hade kollat klart på den så kollade vi lite på tv bara, och lite dator, sen åkte jag hem, och sen efter nattens inlägg vet ni ju vad som hände då!

lycklig

kom precis hem, loggar in på facebook, ser massa inlägg om kent, först en ny låt? shit tänkte jag! LÄngre ner hittar jag att det kommer ett album, och turné också!!! OMG, känner jag bara! Går in på kent.nu och det är ett heeelt nytt utseende på hela sidan! Men det finns en negativ sida den här gången..VICKAN!? Jag kan inte dela min glädje med henne, nu eftersom hon är en fjärdedel av jordklotet iväg! Och hon kommer även vara där på konserterna också, sämst!
Men lyssnar iallafall på nya singeln nu som jag precis fick utav joel, Tack! Den är ganska bra, den känns väldigt party faktiskt, fast lyssnar man på texten, kan man även bli deppig om det stämmer. Den är fortfarande i samma stil som tillbaka till samtiden, lite synth sådär.
Den känns som att man vill dansa till den när man är helt borta, när man har en guif-fylla ungefär, fast ändå inte, en totalt-helt-lost-i-dimman-fylla, typ.
Lät det fjortis? Nä, tycker jag inte.
Här är omslaget till singeln - Töntarna.


some people want it all

har precis kommit hem ifrån kajsa, vi hyrde Slumdog Millionaire och kollade på den, och hennes mormors soon-to--be katt, som var hemma hos dom nu. Sen pratade vi lite och sådär, sen kände jag att det va nog dags för mig att ta mig hemåt så att jag inte skulle somna bakom ratten! Och just nu håller jag nästan på att somna framför datorn så det är nog faktiskt bäst att jag går och lägger mig nu, jag har ju blivit en sån pensionär på sistone.
Eller kallas det vuxen? Jag vet inte, jag scorar nog några vuxenpoäng på det iallafall ;) (plus att jag köpte krukor till när jag flyttar hemifrån idag också, det blir nog några poäng det också tycker jag!)
Men nu känns det bara som att jag sitter och skriver onödiga saker, så nu är det godnatt! Godnatt!

!

börjar fan tröttna på att vara slav nu, iallafall när jag aldrig ens kan få ett tack eller att någon visar sin tacksamhet!
Ville bara säga det.
Håller på att laga mat till min familj nu medans de är och bastar. Idag har jag bara följt med min mamma lite överallt på hennes ärenden och så försökte jag lämna in lite ansökningar också, men ingen butikschef eller liknande som man vill lämna till var där, det är ju helg så.. Ska nog åka någon eftermiddag nu i veckan istället får det bli. Så jag kan få ett jobb och flytta hemifrån och slava för mig själv istället, det ska bli skönt!
Men nu måste jag gå upp och kolla maten, den skulle ju vara klar tills nu så.
heeeejdå

ibland blir det bara för mycket för mig

har precis duschat, ska snart gå iväg och sminka mig och sånt där. Sen ska jag iväg och lämna in lite ansökningar här och var i staden, så får vi se om någon nappar på dem! (tvivlar mycket, men hoppas på det bästa!) Tänkte lämna in på typ ica, konsum och så, eftersom det känns som att det är "störst" chans där om man har tur, typ.
Resten av dagen har jag ingen aning om vad jag ska göra, imorrn ska jag nog iallafall vara med sanna tror jag, det blir nog roligt :)
Men nu ska jag nog fortsätta med att fixa mig.

Och justja! Bilderna på mitt badrum! Jag ska försöka komma ihåg att lägga upp dom idag.

natt

sitter i min säng, har precis kollat klart på tjenare kungen, alltid lika bra!
har inte gjort nåt speciellt ikväll, ätit och kollat på risky business, älskar den också. Den gick på tv så jag passade på eftersom min hårddisk har crashat med alla mina bra filmer på buhu.
menmen, jag tror att jag ska gå och lägga mig nu för jag tror att jag ska upp och söka jobb imorrn, och så hoppas jag att jag kommer kunna prata med vickan imorrn eftersom jag inte har gjort det pånågra dagar!
meen, godnatt!

ingen kommer att tro dig

jahapp idag då. promenad. tvättat all min tvätt, och hängt upp lite av övrig tvätt, och snart ska jag börja laga mat till min familj, och det blir lax och potatis i ugn, gott va? Jag har så himla roliga helger och dagar känner jag. Har även haft ont i huvudet hela veckan, och det verkar ju inte försvinna heller! Sämst! Bäst att jag slutar skriva innan jag börjar klaga på allt som finns!

you asked me where did I fall

sitter här nu och ska precis gå och lägga mig, men kände att jag ville skriva nåt först.
Ikväll har jag varit med victor, det var jätte kul! Fast vi gjorde inget speciellt, men det var roligt att bara prata. Sen har jag bara kollat lite på tv, och G!!! var med i nöjespokalen och jag visste på första tonen i inslaget att det var den! Åh, jag älskar den! Så därför har jag bestämt att jag ska kolla på den i helgen eftersom det var så himla längesen, och den är så himla bra!
åh.

jag dansar runt

min dag har varit som vanligt idag så tänkte berätta om det som inte händer varje dag istället. Lite mer intressant kanske?
Victor smsade mig och undrade om vi skulle göra nåt, och det händer ju inte varje dag så! Så vi ska väl göra nåt snart tror jag? Jag sitter iallafall och väntar, och lyssnar på musik.. Fast jag vet inte riktigt vad vi ska göra än, promenad kanske, men det började ju regna för en stund sen?! Så jag vet inte än, men vi får väl se!
Sen var det inte mycket skillnad idag, från alla andra dagar haha. Tänkte kanske lägga upp lite bilder senare på mitt badrum bla, och kanske mobilbilder.


RSS 2.0