nya skor (i höst)


Men vit eller svart?


jag är din ismael

Hej,  min väldigt dåligt uppdaterade blogg!
Just idag skriver jag för att berätta hur sjuuukt jävla såld jag är på kents nya album, jag älskar det redan! Och min favoritlåt är ismael, hur lätt är det att säga något sånt om ett kent album, eller låt?
Inte lätt. I vanliga fall, detta är inget vanligt fall, detta är ett mästernasmästerverk om jag får säga det själv!
Så nu vet ni vad jag kommer göra ikväll och dagarna framöver.
(och en hemlighet!)


you really got me

har inget att skriva, så varför gör jag det?

blääää

jag är så jävla trött.

om stockholm brinner, åker vi dit


Tre nya nagellack från american apparel, superduperglad blev jag när jag hittade dom för övrigt!
Det blev också en liten låda till hårsaker och en början på min klänning igår på bröllpsdagen!
Någon mer än jag som inte kunde hålla tillbaka tårarna igår vid Daniels tal?

även om det är försent att älska dig

vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss


and I'm gonna be high as a kite by then



within a week

auld lang syne

Idag är det studenten och jag ska snart åka ner på stan! Ska bara fixa iordning mig det sista och hoppas på att det inte blir FÖR mycket regn idag, och att mitt hår lyckas hålla sig någorlunda (heter det så?) rakt. OCH HOPPAS PÅ ATT HANNES KAN KOMMA HEM IKVÄLL!! Och att vi inte ska gå i för mycket gräs och lera för då kommer mina skor att gå sönder :( och dom är faktiskt ganska nya, andra gången jag använder dom bara. Men tar med kameran så det kommer väl bli några bilder!
puss

söt kille


en låt som får mig att tänka på vickan

Ludacris – How Low - Explicit

åh jag saknar henne

btw

haha just det. idag när jag solade vaxade jag även bikinilinjen samtidigt, mina uråldriga granner måste ju undrat vad jag höll på med!

oreo


en liten facepic innan kvällen, idag blir det rosé och Hannes (och några fler) men rosé och Hannes var det som var värt att nämna ;) haha

I'm gonna keep my baby

Varför gillar jag så mycket att lyssna på Madonna på sommaren?!
Idag har varit en skööön dag, det har varit perfekt solväder hela dagen, därför har jag också varit ute och solat från typ lite efter 10 idag tills typ 20 minuter sen, och idag har jag fått massa färg, mycket mer än vad jag hade innan, men då har jag typ inte solat hela tiden utan typ en timme, sen tröttnat bara för dom dagarna har det inte varit perfekt solväder som idag! Haha.
Ikväll kommer hannes hem en stund, tills imogronbitti, så jag ska vara med honom senare! Jag har redan bestämt att vi ska kolla på lejonkungen och jag har lite vin att dricka upp, men vet inte om han vill ha det, och det är inte så speciellt mycket men ja, nu skriver jag bara om allt som kommer upp i mitt huvud, och kanske inget intressant egentligen, men gör jag nånsin det? Hallå?
Nu ska jag dammsuga mitt rum bara för att det är så äckligt, sen ska jag duscha, bara för att jag är så äcklig (typ) haha.
Pussss

något som jag vill ha


touchdown


tog lite bilder idag


RSS 2.0