and you give yourself away

idag så har jag varit på stan med Sanna och gjort en massa ärenden, typ banken och arbetsförmedlingen!
Sen åkte vi till tp och kollade lite där och åt på waynes! Justja, så mötte vi min mormor och morfar på stan så fick jag min present där, så idag har jag satt in 3400 på mitt konto och fått 3500 + 200 i presentkort, mikket bra! Och det mesta ska gå till min resa till Vickan! Åh va glad jag är!
Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer på min födelsedag, inget firande blev det idag iallafall, det var meningen att det skulle bli av imorrn men då blev det att jag skulle jobba istället. Jo, en sak har hänt, Kajsa och Mathias kom förbi med min present, 3 påsar 50% less fat dillchipsen som håller på att försvinna från vår värld! Sämst.
Sen har jag köpt en kjol att ha under klänningen på nyår, en skjorta och nåt mer men just nu kommer jag inte på vad haha.
Jaja, sen vill jag tacka alla som har sagt grattis till mig idag!
Puss!

ah, but I may as well try and catch the wind

vad ska jag skriva då?
Under tiden jag inte har jag typ jobbat. Bara, och igår va jag lite med Sanna och sådär!
Jag har inte så stor lust att skriva om allt eftersom det är rätt längesen jag skrev haha!
Men just nu funderar jag på att gå och lägga mig snart för är typ konstigt pigg/trött just nu.
Sen har jag ju faktiskt en hel födelsedag att avklara imorrn (eller idag, efter att jag sovit, rättare sagt!)
Jaja, det här blir inget bra inlägg, men roligt att höra nåt från mig right? ;)
pussgodnatt!


my birthday!


och jag blir alltid lika glad över det här mailet!
(tiden för när det skickades stämmer inte, om någon undrade)


välkommen hem

just nu sitter jag och har nyss bytt om till mysbyxor och tofflor! Jag kom nyss hem ifrån o'learys, där jag var med akex, erik och julia och åt och satt och pratade lite sådär! Fick as ont i huvudet, så så jätte roligt kan jag inte säga att jag hade, men det var ändå ganska trevligt innan jag fick ont i huvudet! Fick skjuts hem av alex, hans bil bara sladdar runt hela tiden! Rätt skönt att komma hem såhär nykter och tidigt efter en kväll ute sådär måste jag faktiskt säga.
Innan, idag, så har jag jobbat, det va ganska kul och tiden gick jätte snabbt, fast det var ju bara 3 timmar men ändå, jätte snabbt och lugnt och skönt!
Började 15, och jag hann ju med massor innan! Tvätta, städa, damma mitt rum och göra risgrynsgröt!
Det har väl inte hänt så mycket mer, nu funderar jag på att typ gå och lägga mig snart och kolla på filmen som jag inte hann göra igår!
puss!

åh

just nu känner jag såhär (efter att ha läst alla mina inlägg på bloglovin) seriously!? Åt alldeles för mycket saker! Kanske för att jag är så trött, vad vet jag? Har iallafall inte haft tid att sitta vid datorn de senaste dagarna, för har ju jobbat typ hela tiden. Och nu är jag så trött så jag tänkte bara prata lite med vickan om hon kommer till skype snart, för jag har ju inte pratat med henne på så länge nu! Sen ska jag bara gå och lägga mig och kolla på en film (troligen somna).
Fick erbjudande för en stund sen om att gå ut idag, men jag orkar fan inte det alltså, första 10 minutrarna när jag låg i soffan tänkte jag, ja, men vafan det vore ju roligt! Så gick jag ner och satte mig, så kände jag hur jävla trött jag var, så då ändrade jag mig, sorry.

Men nu har det inte hänt mer i mitt liv under tiden jag varit borta ifrån bloggen, så nu har jag inte mer att skriva!


japp

sitter och tänkte gå och lägga mig, idag har jag ju jobbat och imorrn blir det samma tid, samma ställe 11-19 på indiska! Och idag va det t o m en som sa "tack för en mycket god service" till mig, och då blev jag glad! Sen på torsdag blir det indiska 9-14 och resten av dagen posten! Och på fredag bara posten så vitt jag vet nu!
Det har inte hänt så mycket mer förutom att det är massa snö och jätte halt ute, men det visste väl alla redan!
Och vickan! fixa ditt internet snart så jag får prata med dig!!!
Godnatt då

ändringar på schemat

jo, den här veckan jobbar jag ju två jobb!
Och nu så behövde indiska mig imorrn 13-19 och posten har mig på "schemat" mellan 15-19 men 2 kr mindre i timmen, så vilket jobb tar jag då?! Jo, självklart indiska med två timmar mer och 4 kr rikare blir jag haha! Så istället för posten imorrn så blir det indiska, problemet nu är bara vad jag ska säga till posten? kan man säga sanningen? Jo, man borde ju eftersom posten bara är ett litet temporärt jobb!
jaja, jag har iallafall nyss kommit in ifrån min promenad runt sjön, det var ju ganska längesen jag gick där sist. Och nu så ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för jag börjar jobba på posten kl 4 idag! Sen efter det ska jag nog till kajsa, eftersom hon fyller år idag!

grattis kajsa!

ja, jag har ju inte skrivit på en stund nu känner jag.
Och igår så var jag ju med erik och alex och kollade på film och åt amercian, jätte gott!
Och filmerna var bra också, och efter det när vi kom ut så hade det blivit minusgrader och hela gatorna var ís (nästan). Så fick skrapa rutorna, och så åkte jag till statoil för att köpa choklad till min syster och hennes kompis, för att vara lite snäll sådär!
Sen hemma kollade jag bara på tv och svenska paradise, som inte kan mätas med danska på långa vägar!
Och idag har jag bara slöat, tvättat all min tvätt (förutom en tröja som det var handtvätt på, som min(störda) mamma sen tvättade i tvättmaskinen!!!!!!!!! som tur var klarade den sig, eller tur för henne annnars hade jag tjänat lite extrapengar!)
Så har jag handlat lite mat med min syster som vi lagade sen, sen har vi bara kollat på film och så duschade jag efteråt och nu sitter jag här!
Och här får ni lite bilder på mig från i lördags, enjoy! (den i spegeln är väl inte världens bästa men!)




lördag

just nu sitter jag och väntar för jag är klar men erik svarar inte i sin telefon!
Vi ska kolla på g och äta american, det vi inte gjorde förra helgen alltså.
Igår var det någonslags glöggfest, vi hade bara en flaska glögg så det blev inte långvarigt, då tog vi andra saker istället så blev det lite bättre, eftersom glögg är jävligt äckligt enligt min åsikt haha.
Men det va ganska kul, skypade lite eller vad man ska säga med vickan också, eller typ ganska länge kändes det som, men sen tog batterit slut på alex mobil och vi var tvungna att sluta. Och som vanligt blev det rätt sent, runt halv 4 kom jag hem med skjuts ifrån alex mamma, mycket snällt!
Men nu börjar jag fan bli hungrig så nu vill jag åka!

sanning

jag har nog aldrig i hela mitt liv träffat en så feg och patetisk människa som du hm-hm-hm!!!!!!

behöver få ut lite ilska!

hejhej världen

just nu sitter jag hemma hos sanna med victor, jag skulle komma hit och vara lite barnvakt med sanna men det tog lite lång tid innan jag kom, så efter en liten stund så skjutsade jag henne till jobbet. Och så åkte jag tillbaka hit.
Men jag måste säga att ibland blir jag så arg och irriterad, och lite ledsen faktiskt, när jag läser eller ser folk som gillar samma saker som jag, men man märker att dom gör inte det från djupet som jag, och då känns det som att hela grejen med att tycka om det förstörs lite, så som när man spelar en jätte bra låt på rix fm för många gånger, då är den förstörd efter det bara för att alla vet vilken den är och bara för det "är den jätte bra" men det är inte på riktigt. När jag tycker om något gör jag det verkligen på riktigt, från djupet av mitt hjärta!
Så snälla alla som bara låtsas, sluta och hitta nåt eget att tycka om, tyck inte om något bara för att alla andra gör det!

vanished?!

nu börjar man se mitt golv, och då tänkte jag att jag skulle fixa klart vickans present och eftersom jag slarvat bort bandet att ha runt den så hittade jag lite annat att ha på! Men jag hittar inte tejpen, innan jag började städa så låg den på mitt golv men nu är den helt vanished!!
Jaja, jag får väl fortsätta med städningen och se om den kommer fram..

onsdag

håller på att städa mitt otroligt stökiga rum!, än så länge har det inte blivit nån skillnad..
Men idag så va jag tvungen att dammsuga hela övervåningen igen eftersom det tydligen inte dög, det jag gjorde igår. Och det känns ju väldigt värt att städa efter alla andra i familjen ska jag säga, när jag är hemma, så är jag nere i mitt rum, och jag är inte hemma ofta nuförtiden känner jag. Så jag bidrar inte så värst mycket till nersmutsningen tycker jag, men ändå är det jag som ska städa!
Menmen, igår va jag med Sanna på stan och sådär, jag köpte svart sytråd eftersom jag ska sy upp en klänning, ni får se sen. Sen åkte vi hem till henne och fixade lite med deras pepparkakshus, sen typ bara umgicks, victor va med lite också. Sen på kvällen åkte vi och handlade mat, så åt vi potatisgratäng med grillad kyckling och jag åt sallad till, det var jätte gott! Sen kollade vi bara på film.
Jag var inte på så bra humör igår innan jag skulle gå och lägga mig, men det resulterade i en väldigt härlig dröm, med en härlig man istället! Kanske var därför jag sov så länge idag, trots att jag gick och la mig tidigare än vanligt?!
Just nu dimper det in några grattis sms på min mobil, vilket är mycket trevligt! Men jag måste nog återgå till min städning så jag kan börja med min klänning och det övriga jag måste få gjort idag!

påminnelser!

jag skulle bara vilja påminna er om att idag är det 19 dagar kvar tills jag fyller 19!
och att det även är min namnsdag idag(och imorrn!)
Bara så ni vet ifall, ni tycker att det är viktigt!

den finaste låten. ever.


Lyssna på den!

Donovan – Catch The wind - Single version

my god!

här kan man undra, vad fan tänkte dom med?
När jag såg den här reklamen ifrån american apparel trodde jag seriöst först att det va reklam för någonslags porrsida, eller typ nåt litet b-företag som ja, vadfan tänkte dom med!!?
det är reklam för deras, disco-pants, i 5 olika färger?!
Typ camilla i idol stil, fast ännu värre t o m!


hur kan jag vara så trött?

igår fixade jag allt det där på stan som jag behövde. Sen på kvällen följde jag med kajsa på yoga, och det var faktiskt ganska så roligt! Sen när jag kom hem, lagade jag lite "mat"(nudlar) och kollade på paradise, jag är framme vid finalen nu, och vickan också, för första gången är vi på samma ställe samtidigt haha! Men vi ska kankse kolla på den idag. Men jag skulle iallafall lägga mig lite efter 12 och kolla på en officier och en gentleman. Jag hann kanske se 20 minuter av filmen innan jag somnade och sen när jag vaknade på natten gick jag upp som värsta zombien och stängde av datorn, jag kommer knappt ihåg det, sen kommer jag ihåg att jag fick ett sms som jag sparade av nån anledning. Men sen har jag sovit ända fram tills 11 idag, och är fortfarande jätte trött, jag fick tvinga mig upp, eftersom jag ska bara dammsuga lite och sen ska jag ner på stan(igen) känns som att jag är där ganska mycket nuförtiden, med sanna, den har gången! Sen ska vi typ gå tillbaka hit och få en lite promenad!

arg

gårkvällen blev ju inte riktigt som jag planerat, jag åkte till kajsa och satt där hela kvällen istället!
Och nu idag ska jag snart iväg på stan, bara det att jag försov mig lite, sen hade vi tydligen inget varmvatten, så jag höll på att frysa ihjäl!!
Och nu var det bara en grej som fick mig att bli jätte arg!
Men nu måste jag skynda mig!


trött

igår så jobbade jag ju som sagt, och sen blev jag upphämtad hemma av alex eftersom vi var bjudna på middag hos casa engström med vickans familj, som var trevligt, och god mat också! Sen efter det, runt halv 10 åkte vi till erik och satt och drack lite där.
Det blev även lite "fylle-matlagning" som oftast hos erik, den här gången blev det köttfärs med tacoskrydda, tomatsås med basilika och spaghetti! Jag och erik tyckte att det va as gott, men alex som va lite nyktrare tyckte att det inte va nån höjdare direkt haha! Linus kom sen och smakade lite, men jag vet inte riktigt om jag litar på hans omdöme om att det var gott eftersom att han också va nykter!
Sen runt 4 åkte vi hem därifrån! Sen imorse va jag väldigt trött, men tog mig upp ändå och fixade. Började t o m med att städa handfatet i badrummet, för jag tyckte att det behövdes! Så drack jag lite vatten, så mådde jag bättre, fixade mig och kollade på paradise, sen åkte jag, mamma, mormor och morfar och kollade på luciakonserten i sporthallen eftersom min syster va med!
Sen var det meningen att jag skulle hem till erik och kolla på g, äta american pizza och sådär idag, med han och alex, men han dissa och skulle vara med sin flickvän istället!
Så jag har bestämt att jag ska ha lite mys ikväll, och kolla på paradise och typ dricka te och sånt!

åh!

just nu är jag så jävla glad! Men ändå lite frustrerad!
Först gick calle vidare till final i idol och jag satt verkligen på helspänn, och när peter sa CALLE! Så hoppade jag upp i soffan och skrek JAA!!! så jävla glad blev jag! Och gissade även på att Tove skulle åka ut, så jag fick rätt!
Och precis efter det får jag ett sms från Tomas, som sa att jag va välkommen till casa Engström kl 15 imorrn!
Jätte glad blev jag såklart, men jag jobbar ju till 15 så jag får komma lite efter det, så måste jag höra om och vart vi ska efter det.. Och eftersom jag inte vet mer än att jag jobbar och att jag ska dit direkt efter så är jag lite frusterad eftersom jag inte får tag på nån som kan veta!! åh! och jag måste ju sova snart, jag dör verkligen av trötthet!
Menmen, vi får väl se hur det blir. Sen är det ett problem hur jag ska få tag i mitt vin som min mamma ska köpa till mig också, för vi kommer att åka om varandra hemma, eller hon kommer hem efter att jag har åkt och om jag inte ska hem efter casa engström så vet jag inte hur jag ska få det!

vi känner alltid samma sak

har precis gjort mig iordning, jag ska till tuna park med min syster och mamma!
Och idag är jag heeelt snurrig!
Jag kom hem 5 inatt, helt död imorse (kl12) när jag va tvungen att gå upp och städa/damma hela huset! Så har legat på soffan och slappat ett tag!
Men nu ska vi åka hej!

and now I'm off!


1. min beverly hills t-shirt! (jag vet den har funnits länge. Men lika länge har jag velat ha den!)
2. jag för tillfället!

och nu bär det iväg för lite julfilm och mys! herrå!

japp!

idag har jag varit på af, ett vanligt möte, sen gick jag på stan och skulle fixa vickans julklapp! Sen när jag hade gjort det så åkte jag till tuna park och köpte det jag hade lagt undan! Ni kan få se sen.
Sen åkte jag bara hem och kollade på paradise, och somnade en liten stund. Sen har jag fortsatt att kolla på det och pratat med vickan på skype och lite så!
Sen nu ska jag gå och duscha, sen förhoppningsvis hinna med ett avsnitt till, sen ska jag va med victor och sanna och kolla på nån julfilm!!

schema december

så ni vet vart jag håller hus!


länk.

HÄR  kan du kolla paradise dygnet runt om du vill det!

after all

har nyss ätit lite pannkaka, och sånt där, funderar på att gå en promenad snart.
Idag har jag varit och lunchat med josse, som jag har träffat en gång sen studenten! och det va trevligt, roligt och catcha upp lite! Och min jacka luktade inte äckligt längre när den va torr som tur va! Per sa att det va dunet i som luktar äckligt när det blir blött haha. Åh jag bara längtar tills mars jag vill bara att det ska vara NU!
Sen fundrerar jag på att åka till min pappa över min födelsedag och utnyttja deras grannes spa! Men jag vet inte än. Får se.
Men vad ska jag göra ikväll då? Inget vad jag vet än.
lär väl kolla på paradise haha..


dagen

jag drack mitt te, och gick på promenad, och jag måste ha gått i turbofart, för jag gick en längre vända runt sjön på kortare tid än vad jag brukar gå runt sjön på, jätte konstigt! Men så blev jag ju svettig också, inte så lite heller. Men sånt är skönt ibland tycker jag!
Efter det så duschade jag sen frågade kajsa mig om jag inte ville va hennes chaufför, då frågade jag vart, och då sa hon ica maxi, och dit skulle ju jag med!
Så först tog vi en sväng till rusta för att inhandla billiga saker, jag köpte en vattenkokare! Och hon köpte typ allt möjligt!
Sen efter det åkte vi tilll öb, där köpte jag tennisbollar så jag kunde tvätta min vinterjacka, badrumsrengöringsspray, tuggummi, tvål, våtservetter och doftblablablaspray(så-det-luktar-gott-spray, ni vet.) vuxenpoäng kanske?
Sen vidare ner på stan och gjorde lite ärenden, sen till ica maxi där köpte vi typ det sista, som inte blev så mycket, men jag fick ju iallafall min hårfärg så jag kunde ta bort min fula utväxt som typ va en mil!
Sen efter det åkte jag hem och kollade på ullared, sen frågade victor om jag ville skjutsa hem honom ifrån jobbet, så det gjorde jag. Och isak också! Alltså skjutsade hem honom.
Sen när jag kom hem, började jag färga mitt hår, och tvätta min vinterjacka. Sen tvättade jag ur färgen efter typ en timme, och duschade med min nya tvål, skrubbade hela kroppen och rakade benen och sånt där. Sen efteråt så smörjde jag in mig, just det jag köpte ett nytt body butter också, new york cheesecake with an edge, heter den, och den testade jag, så nu luktar jag jätte gott hihi!
Sen har jag bara druckit te och kollat på paradise hotel, och kommit på att tennisbollarna har gjort så att min jacka verkligen stinker nu..
Så den kommer att få hänga på vädring ute imorrn för att se om det blir bättre, nödvändig tvättning, känner jag lite då..
Menmen den är ju ren iallafall, även om den inte luktar det!
Men nu ska jag gå och borsta tänderna och gå och lägga mig och kolla på ett till avsnitt av paradise, sen sova och försöka gå upp tidigt imorrn och vända lite på dygnet!
Långt inlägg blev det!
CIAO

RSS 2.0