baby, give it up!

Kollade nyss på min kamera och hittade massa bilder på typ mitt rum när det var väldigt stökigt!!
Och från dalarna, så jag tänkte lägga upp alla här nu! Plus kanske någon på min nyårs-outfit som jag lovade att visa för typ en månad sen?


1. Min syster värmer sig på golvet?
2. Karin kör när vi skulle till Falun
3. Kallt! -28 den morgonen!
4. God mat och Anders
5. Syster värmer sig igen?
6. Pappa!
7. Karin efter en skön kväll med bastu, kan vi skriva!
8. Och så Tom, som är jätte rakad! Hade ingen bild på Sam men..

Känns rätt skönt att det inte se ut sådär idag!



Hade två bilder men råkade spara den ena fel så det blev samma bild på båda haha!
Men där har ni den, my own design ;)


knock knock knock on wood

Sitter just nu och gör ingenting, sjunger med i musiken typ. Har varit vaken i typ en timme och idag har jag tänkt att jag ska städa mitt rum och badrummet, men det behövs typ bara dammas och plockas upp några kläder i mitt rum, och badrummet är inte heller nån speciell katastrof, så det är ingen större brådska med alltihop. Sen måste jag ju leta fram G också, för ska nog troligen kolla på den idag! YES!? Hoppas att den fungerar! Ja, sen var det nog inget mer. På söndag åker jag på kryssning med min släkt.. Men ser fram emot maten iallafall! Sen ska jag kanske försöka stjäla min syster ifrån min mamma och fira henne lite eller nåt eftersom hon fyller 13 där på natten när vi är borta! Hur man nu firar en 13-åring mitt på natten på en ålands-kryssning? Jag måste ju föregå med gott exempel också. Jag får nog fixa nåt innan vi ens åker! För därute kommer det väl bara vara ett vimmel av alkohol haha!

calling everyone

ja idag då, så har jag tvättat, gått min promenad i 30 minuter sen skottat snö i ca 20 minuter! Efter det duschade jag mig och fixade mig sen åkte jag till sanna och hämtade upp henne och victor, så skjutsade jag henne till jobbet och jag och victor åkte ner på stan.
Han tränade och jag väntade, sen klippte han sig och jag väntade, sen var det min tur och jag skulle fixa mitt pass, så det har jag fått gjort idag iallafall! Sen åkte vi till sanna och victor åt och sådär, sen skulle han träna igen så vi åkte in till stan, så när han tränade gick jag en promenad i typ 45 minuter, sen väntade resten. Sen åkte vi och handlade på ica maxi, och sen hem!
Och då var det mad men och melon, hårda mackor och naturgodis till! MMH!
Så nu har jag bara sytt om min systers tröja till henne, och pratat med vickan, och nu ska jag nog gåoch lägga mig! Och kolla på oc kanske?

Ps. Jag har träningsvärk sen skottningen igår och dåligt skrivet inlägg, plus att jag längtar jätte mycket tills imorrn!!!! Ds.

Och eftersom kommentarfunktionen inte funkar, om nån är intresserad av lipgloss maila mig:
[email protected]

driftstörning

eftersom det inte funkar att kommentera just nu, så kan de intresserade av victoria's secret lipgloss, maila mig på [email protected] istället!

just ja!

Sen överförde jag lite till min malin-goes-to-vickan-foundation idag! Och feel free to do the same! hehe.


Nej men så undrar jag en sak, om det är någon som är intresserad av att köpa Victoria's Secret lipgloss av mig om jag köper med mig hem? Till inköpspris då såklart.
De både smakar och luktar himmelskt! Inte likt något som jag testat från Sverige.


Ni kan ju slänga in en kommentar om det är någon som är intresserad.


uh!

igår gick jag upp typ halv 7 och gjorde mig iordning för några skulle komma och lägga golv i vår källare och gå genom mitt rum. Så började jag jobba 9 och sen fick jag reda på att dom som skulle komma och lägga golvet skulle komma  mycket senare.. Menmen så jag va klar 8:00 och då åkte jag och handlade lite. Sen satt jag i bilen ett tag tills jag kunde gå till jobbet. Så jobbade jag hela dagen och på lunchen va jag på af och fick en påskrift. 18:00 när jag slutade handlade jag lite till, det jag glömt på morgonen. Sen gick jag till bilen i snömassorna! Så åkte jag hem, och vad händer precis utanför mitt hus? Jo, jag fastnar i snön! Hjulen bara spinner och jag tänker att om jag inte kommer härifrån nu kommer jag inte göra det förens snön försvinner, och jag måste ju ha bilen imorrn!! Så jag ringde ut Per som fick komma och hjälpa mig utan någon framgång. Sen kom grannen, och då lyckades vi iallafall! Skönt det, sen skottade jag ut en ruta till mig där jag kunde stå med bilen.
Sen när jag går in helt ihjälfrusen eftersom jag hade fullt med snö i mina skor.. Och öppnar dörren till mitt rum möts jag av grus och lera på hela golvet!! JÄVLA HANTVERKARE SÄGER JAG BARA!! Plus att mamma har varit hemma hela dagen utan att göra nåt. Då tappade jag verkligen humöret och bytte om och gick till Sanna! Där gjorde vi inte så mycket, jag va trött och Sanna hade ont i huvudet, så eftersom äckelgubbarna som hade stökat ner i mitt rum, hade stökat ner mitt rum gick jag hem typ halv 11 för att städa efter dom.
Så det gjorde jag, sen lagade jag lite nudlar och gjorde hårda mackor eftersom jag hade hållt igång hela dagen och bara ätit en lite skinka & zucchini paj!
Så åt jag det och kollade på oc, sen somnade jag skönt i min säng!

Så nu idag vaknade jag vid 10 och ska snart gå ut på en liten promenad, sen blir det nog att skotta ut bilen.. Och sen in och duscha, för idag ska jag fixa mitt pass och även följa med Victor på lite saker. (För jag pallar verkligen inte vara hemma när min mamma och amelie är det!)
Så jaja, ett långt inlägg.
Puss

tisdag

Imorse, typ för en timme sen ungefär ringde Mia från indiska och frågade om jag kunde jobba idag 13-19, och det kunde jag ju såklart.
Vaknade ungefär halv 9 idag men låg kvar tills hon ringde, då gick jag ut och gick runt sjön, och jag kom precis tillbaka, men med tanke på min sömnbrist kanske jag borde legat kvar och försökt att sova en stund till! Menmen, jag får väl ta och lägga mig tidigt ikväll eller nåt, som om det skulle kunna hända? Jodå, men jag ska försöka.
Ska väl hoppa in i duschen nu och göra mig iordning lite kanske.


fan då

Min helg var mycket härlig må jag säga, och lyckan har hållt i sig, med alla lönebesked och resten som jag fått idag, tills nu. Alla som känner mig kan ju gissa vem eller vad det var som gjorde mig ledsen. But I won't let it bother me any more, för nu vill jag fortsätta vara lycklig. Det är bara att snapa out of it och göra som mini hitler vill.
Åh!
Därför tänker jag bara lyssna på nån hög "arg" musik nu, och sedan gå över till nån musik som alltid gör mig glad! Because that's how I deal with it! Typ.
Puss.


skönt

sovit typ 5 timmar inatt, för lite igår natt OCH iförrigår natt. Är jag trött? JA!
Menmen, tänkte bara skriva nåt kort innan jag måste fortsätta att göra mig iordning för idag försvinner jag en liten stund! Typ tills imorrn haha.
Men ja, pusshej!

the malin-goes-to-vickan-foundation

det är dit min ena lönespec från posten går till idag! Så nu är jag faktiskt uppe i nästan hälfen av summan jag vill ha med mig! Eller nej, mer tom! Mer än hälften! Kan ni tänka er! Och en till lönespec från indiska väntar jag mig på måndag (eftersom den inte kom idag, och MICKE! För att den kommer den 26e, lönen alltså!) Åh! Just nu håller jag på och städar badrummet, jag har en tvätt i tvättmaskinen och efter den väntar en annan. Så ska jag städa mitt rum och ta en promenad har jag tänkt!
Åh jag känner mig bara glad nuförtiden, det kan komma nåt dåligt, men det håller bara några timmar, för lyckan tar över det dåliga. Hur ofta hör man det ifrån mig? Inte ofta, om jag får säga det själv!

Just det imorse fick jag gå upp kvart i 8 (jätte tidigt för mig haha) somnade typ vid 1 igår helt död, eftersom jag sov lite dagen innan också, så gissa om jag va trött då? JA!
Men jag va tvungen att rädda ett liv! Kalle hade typ ätit jätte dåligt och nästan svimmat inatt några gånger eller nåt, så jag var tvungen att se till så han inte svimmade, eftersom han inte ville äta nåt..
Det jobbiga var bara att han inte vågade vara i samma rum som mig haha, så jag fick typ bara ropa efter honom några gånger o se om han fortfarande levde!
Men nu ska jag fortsätta med min städning innan min pappa kommer!


change of plans

idag hade jag bestämt mig för att städa, tvätta och motionera. Det blir inte av, för istället ska jag jobba på indiska! Riktigt skönt! 13-19. Så får jag ta och göra det andra imorrn! Ska försöka gå upp tidigt då också så att jag hinner med mycket, och jag tror att man blir mindre lat då också, alltså om man går upp tidigare.
Jag har duschat för en stund sen, och ska fortsätta göra mig iordning, bara det att jag fastnade vid datorn, men jag har ganska bra tidsmarginal för att hinna ändå!
Och så är det så för att jag ska komma in i och prata engelska ska jag försöka göra det med folk även här haha (lär bara bli min syster eller nåt)
Men jaja, jag ska väl gå och sminka mig nu så jag hinner äta en bra frukost också!
Pussheeeej

som att vänta länge, fast vi vill allt nu

åh 44 dagar kvar and I can't wait!! Skrev nyss en påbörjan på en låtlista till planet och en shoppinglista haha! Jag dör!
Men jag måste säga att jag är lite orolig för min pappa, för jag ringde honom förut, men jag har inte fått nåt svar, och vet att han är ute och kör på alla halkiga vägar!
Får ta och ringa upp honom igen och se om jag får något svar.

ganska ovärt?

fick nyss ett jobberbjudande hos smejournalen eller nåt, att dela ut tidningar här i borsökna varje onsdag, men det känns ganska ovärt eftersom det inte är någon timlön, utan bara lön för varje tillfälle man jobbar, 104 kr per gång. Alltså ca 416 kr i månaden. Bara att jag tjänar 134 kr på en dag utan att jobba och det känns som ett pissjobb eftersom det kan ta hur länge som helst men man får bara 100 spänn liksom?
So I think I'm gonna say no.
Fast en anställning ser ju bra ut på papper, men är det verkligen värt det?

oj

igår gick jag och la mig typ kvart i tolv och somnade direkt nästan, idag skulle jag gå på stan med micke vid 12,13, och gissa när jag vaknade!? Jo, typ 5 över tolv idag, så ringde micke precis efter och så fick vi skjuta upp det tills imorrn för han skulle börja jobba tidigare. Så jag lyckades alltså sova 12 timmar inatt typ, men jag skulle faktiskt kunna sova lite till känner jag. Men det var det inte värt tyckte jag så jag gick upp.
Hela min familj verkar vara hemma idag pga "sjukdom" antar jag fast det är högst en som är sjuk på riktigt.
Idag har jag också bestämt att jag SKA gå ut och gå! Nångång under dagen måste det bli av. Känner verkligen att jag behöver det idag, typ frisk luft och motion bara!
Sen kommer det väl inte hända så mycket mer idag vad jag vet för tillfället.

goooosh

Jag kom nyss hem ifrån allt, jag har typ varit hos richard på förfest eller nåt igår, sen o'learys, sen idag så har jag ätit lite på sylvia med hannes och linus (och ramlat i trappan på vägen upp till toaletten, jag och toaletterna på sylvia går inte ihop!) Sen skjutsat hannes till tågstationen och linus till typ nyfors?
Och så efter det åkte jag till alex för att hämta min födelsedagspresent från vickan!
Och jag fick ett armband och en t-shirt!! Det kanske kommer bilder om jag orkar ta ocg lägga in på datorn. TACK! Och det gjorde mig bara ännu mer taggad på att åka dit! (Sen när började jag säga taggad?) Åh!

Och just nu är jag bara så hiiiimla trött, har knappt sovit inatt, kunde typ inte somna, sen var jag typ bakis på förmiddagen.. Så jag ska kolla om det finns nåt bra att kolla på på tvn ikväll annars ska jag nog kolla på smala sussie, bara för att det va så längesen!

greetings from a very happy gal

åh, nu fick jag ett sånt där lyckorus igen!
För jag undrar hur många skor jag kommer köpa i usa egentligen? Jag lär ju köpa upp varje par jag ser!
Haha, intressant information jag delar med mig!
Nemen, idag är jag ganska trött (vet inte varför?) kom hem vid typ 3 inatt och då fick jag vara psykolog till min syster in need. Så somnade väl typ kvart i fyra, men gick upp vid 12..
Idag ska jag på nån fest I think? Det är sagt så iallafall, så jag ska väl snart gå och duscha och komma på ett sätt att ta mig hem inatt, the eternal question..
Jaja, det var väl allt jag hade och säga för tillfället tror jag.
hej

happenings!

Januari
31 - kryssning med min släkt. Not so fun but whatever!

Februari
1 - min syster fyller 13 år!
25 - kent på annexet!

Mars
5 - åker till Vickan!
14 - åker hem från Vickan. Sad.
15 - kommer hem typ.

Sen inget mer haha


ja!

här hade jag setat och skrivit ett låångt inlägg, så när jag klickar på uppdatera så funkar det inte, och hela inlägget är borta! Så nu har jag ingen lust att skriva om det så åh!
Ett inlägg blev det iallafall, ett väldigt meningslöst men iallafall. Nu ska jag ringa min morfar för han fyller idag!
HEJ!

jag ville bara meddela min lycka!

Jag ska åka till VICKAAAN!!! Och till NEW YORK!!! Och USA! Och åh vad jag är glad nu!
Det känns som att mitt liv är in it's prime för många anledningar åh!


this is gonna take a little while

just nu sitter jag uppe på övervåningen i soffan som jag sover i hos min pappa i leksand, och för tillfället så är det bara -25 ute. Imorse var det -28. Och helt sjukt att man säger "bara -25"! Jag och min syster kom iallafall upp hit igår, och idag har vi varit i falun och shoppat lite. Jag hittade en mysig tröja, men inget mer.
Imorgon åker vi hem igen vid 15.
Jag ska nog snart sova tror jag för jag är ganska trött, och vill hinna med en promenad imorrn innan vi åker (ja, även om det är så kallt! Jag har ett nytt underställ!)
Jaja, nu har jag inte mycket batteri kvar på datorn här så jag ska väl ta och stänga ner.
godnatt!

we've bought a new bag of pot so lets make a new start

Jag har inte övergivit bloggen, bara tagit en liten semester!
Orkar inte berätta om alla dagar jag inte har skrivit så berättar bara om igår, men sedan lovar jag att det ska komma upp lite bilder på min outfit från nyår!
Igår då. Först gjorde jag ingenting, och hade jätte tråkigt, sen kollade jag på en film med min syster, sen när jag gick till datorn blev det att jag skulle på bio med micke och hannes!
Så vid 8 skulle jag åka hemifrån, och jävlar va kallt det va ute! Bilen startade, sen när jag va ute och skrapade rutorna dog den, och det tog en stund att starta men det gick tillslut! Och då va det typ som att min växelspak också hade frusit, men det gick också bra sen!
Så kom jag ner på stan och mötte dom, så såg vi Sherlock Holmes, den var ganska bra, men slutade konstigt så jag antar att det kommer en tvåa.
Efter det mötte vi upp william, sen gick vi till o'learys efter lite beslutssvårigheter.. Där stängde dom halv 1 så då gick vi till grappa och satt där och kollade på att fulla medelålders människor, det var mycket roligt!
Sen efter det åkte vi hem til Hannes och kollade på tv, och jag kom hem halv 6 imorse, och vaknade nu vid 11, så lite trött är jag allt!
Nu ska jag nog tvätta två maskiner och sen får vi se vad som händer!


RSS 2.0